Bursa Construcțiilor Investiții Piața Imobiliară Prețuri Amenajări Proiecte Locuinte
 arhivă reviste:     Autorizații   Certificate   Licitații      Newsletter     Abonează-te   LogIn Abonați   Despre noi 
 arhivă articole:    
 Prima Pagină
 Ştirile Zilei
 Locuinţe
 Piaţa Imobiliară
 Proiecte
 Amenajări
 Smart City
 Materiale
 Preţuri
 Finanţare
 Investiţii
 Perspective
 Consilier
 Legea
 Companii
 Internaţional
Reviste
Bursa Construcțiilor numărul 3 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 2 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 1 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 8 / 2018
Amenajari
TEHNOLOGIE
Lansări interesante pe piața televizoarelor "super-inteligente"
08.03.2019
Alte articole din secțiune
 • Editor"s choice  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Tendințe în design interior  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Primăvara ne scoate în grădină  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Ajutoarele iepurașului pentru masa de Paște
 • Casa viitorului  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Editor"s Choice  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Pensiunea Unglerus menține atmosfera medievală originală  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Șeminee  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Editor"s Choice  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • "Românii au investit circa 5 milioane euro în piscine"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Personalizarea și integrarea soluțiilor inteligente - tendințele pe piața saunelor  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Totul despre grădina visurilor tale  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Editor"s choice  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • EDITOR"S CHOICE  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Piața locală de centrale termice - pe un trend de creștere, în ultimii ani  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 •      Piața electronicelor este una într-o continuă schimbare. Modele se schimbă rapid, tehnologia avansează, consumatorii sunt veșnic în căutarea unor noutăți. Anul acesta, firmele vin cu mai multe propu­neri, televizoare 4K, 8K, rulabile, cu sisteme audio de ultimă generație. Toate acestea vor fi prezentate publicului la diverse târguri.
       Primul televizor care se poate rula va apărea în prima parte a anului. Avansul tehnologic în domeniul ecranelor se va concretiza în 2019 nu doar cu telefoane pliabile, un segment foarte mediatizat în ultimele luni, dar și cu televizoare de mari dimensiuni care se vor putea rula.
       LG propune primul televizor rulabil care va intra ulterior pe piață.
       Televizorul OLED de 65 de inch al celor de la LG se va rula la o apăsare de buton și se va ascunde într-o bază. Mai interesantă este abilitatea ecranului de a ascunde zonele care nu sunt necesare. Dacă pe ecran rulează un film cu un raport al imaginii mai îngust pe înălțime, zonele negre vor fi rulate.
       Sony a lansat două noi modele de televizoare cu Android TV din seria Master la CES 2019. A9G este modelul OLED cu rezoluție 4K care va fi disponibil în versiuni cu diagonale de 55, 67 și 77 de inch. Cel de-al doilea televizor, care poartă numele Z9G, este de tip LCD dar rezoluția oferită este 8K de această dată. În plus, aces­ta va fi disponibil în două versiuni, de 85 (216 cm) respectiv 98 de inch (249 cm). Noile televizoare au la bază procesorul de imagine X1 Ultimate, optimizat special pentru rezoluția 8K. Cei de la Sony sus­țin că procesorul analizează fiecare obiect din imagine în parte pentru a obține detalii mai bune și o imagine mai realistă. Z9G dispune de patru difuzoare montate frontal, iar A9G va arăta ca și cum plutește când este montat pe perete - susține producătorul japonez. Calibrarea specială pentru Netflix, IMAX Enhanced, Dolby Vision și Atmos sunt alte caracteristici integrate în cele două noi modele de televizoare Sony. Ambele folosesc Android TV, iar cei de la Sony susțin că prin upgrade-ul la Oreo meniurile și aplicațiile se vor mișca mai rapid decât la versiunile anterioare.
       Principalele puncte forte ale noii game de televizoare lansate anul acesta de Philips sunt procesorul de imagine P5, sistemul de operare Android Pie, sistemul de sunet Bowers & Wilkins, Dolby Vision & Dolby Atmos și asistentul digital Alexa. Conform producătorilor: rama subțire neagră, rama inferioară și suporturi din oțel lustruit, realizate în colaborare cu designer-ul Georg Jensen arată rafinamentul modelului Philips 9104. Acesta dispune de o tehnologie WCG Nano cell UHD care evidențiază culorile și de procesorul de imagine P5 Perfect Picture Engine. Tehnologia Ambilight pe trei laturi este capabilă să îmbunătățească și mai mult vibrația de culoare și raportul de contrast, creând o experiență de vizionare chiar mai captivantă decât cea disponibilă anterior. Pe noul model sunt integrate HDR10+ și HLG care ajută la calitatea imaginii, un sistem de sunet 2.1 de 25W. Philips TV a anunțat atuurile noii game TV 2019: mai multe modele OLED, un procesor de imagine P5 mai puternic, de a treia generație, sistemul Bowers & Wilkins integrat mai multor modele. În plus, ultima versiune a sistemului de operare Android, Pie (9), va putea fi experimentată pe televizoarele Philips TV cu Android iar asistentul digital Alexa este încorporat pe platforma Philips Saphi Smart TV. Tehnologiile de sunet Dolby Vision și Dolby Atmos au fost incluse în mai mult de 90% din modelele din gama 2019. 
   
  .
   
  [ tipărește articolul ] Tipărește articolul
   
  .