Bursa Construcțiilor Investiții Piața Imobiliară Prețuri Amenajări Proiecte Locuinte
 arhivă reviste:     Autorizații   Certificate   Licitații      Newsletter     Abonează-te   LogIn Abonați   Despre noi 
 arhivă articole:    
 Prima Pagină
 Ştirile Zilei
 Locuinţe
 Piaţa Imobiliară
 Proiecte
 Amenajări
 Smart City
 Materiale
 Preţuri
 Finanţare
 Investiţii
 Perspective
 Consilier
 Legea
 Companii
 Internaţional
Reviste
Bursa Construcțiilor numărul 3 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 2 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 1 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 8 / 2018
International
HOTELIERII DIN SHARM EL SHEIKH:
"Două treimi din hoteluri au supraviețuit, celelalte s-au închis"
10.10.2018
Alte articole din secțiune
 • Clădirile verzi nu rezolvă problemele ecologice  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Cel mai înalt zgârie-nori din Europa de Vest, construit într-un mic oraș danez  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Parcul imperial Jingshan din Beijing, în restaurare   Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Un nou hotel, în plan pentru centrul orașului Nottingham  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Messi driblează foarte bine și în industria hotelieră  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Marriott a inaugurat încă un hotel de lux în Japonia  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Cea mai mare imprimantă 3D pentru construcții, achiziționată de un contractor saudit  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Piața utilajelor de construcții din Europa, la cel mai ridicat nivel din ultimul deceniu  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Clădirea Chrysler, un nou hotel în New York?  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Punta de Mar, prima unitate de cazare plutitoare din Spania  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Salini oferă 225 de milioane de euro pentru salvarea Astaldi
 • China dezvoltă o nouă generație de metrou inteligent  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Proiect imobiliar de 5 miliarde euro la marginea Vienei  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Ronaldo "driblează" bine și în domeniul imobiliar  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Palais Coburg, castelul-hotel din inima Vienei  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 •      Egiptul a avut de suferit în ultimii ani, după valul de turbulențe sociale și criza politică cu care s-a confruntat, dar și din cauza prăbușirii unui avion cu turiști ruși în Egipt.
       În urma acestei crize în stațiunea Sharm el Sheikh, două treimi din hoteluri au supraviețuit, celelalte fiind închise, după cum a precizat Ahmed Abd El-Meguid, managerul hotelului Sunrise Arabian Beach Resort.
       Anul 2017 a fost mai bun din punct de vedere al turismului, iar pentru 2018 hotelierii estimează că în stațiunea de la Marea Roșie vor ajunge aproximativ 17.000 de turiști.
       Ahmed Abd El-Meguid, managerul hotelului Sunrise Arabian Beach Resort, a declarat: "Ce a fost mai greu a trecut, 2017 a fost în creștere din punct de vedere al numărului de turiști și așteptăm să vedem în continuare o ascendență. Sharm el Sheikh se dezvoltă acum din punct de vedere al serviciilor".
       Domnia sa a mai afirmat că Guvernul restricționează hotelierii din punct de vedere al securității, astfel că nu eliberează licența de funcționare anuală dacă nu îndeplinești anumite condiții de securitate (un număr prestabilit de angajați pentru securitate, un anumit număr de camere de supraveghere).
        
   
       Sunrise Resorts and Cruises a fost înființată în 2002 de către antreprenorul egiptean Hossam Gouda El Shaer, care a creat astfel unul dintre cele mai de succes lanțuri de ospitalitate din regiune.
       În prezent, Sunrise Resorts and Cruises deține și gestionează 13 resorturi și 7 croaziere, împrăștiate în locațiile cele mai autentice peste tot în Egipt. Locațiile oferă o arhitectură arabă modernă.
       
        Sunrise Arabian Beach Resort
       
       Resortul decorat în stil arab are o capacitate de 420 de camere și apartamente. Plaja proprie este de 250 de metri cu un debarcader lung, care oferă acces direct la apele limpezi și frumoase în care puteți des­coperi minunățiile Mării Roșii din reciful de corali.
       Potrivit domnului Ahmed Abd El-Meguid, managerul general al resortului, Sunrise Arabian Beach Resort a contractat o firmă internațională de audit pentru probleme de securitate, pentru o mai bună înțelegere a problemelor.
       În plus, hotelul are puncte de control la intrare, precum cele din aeroporturi.
       
        Royal Villa
       
       Pentru 5.000 de euro pe noapte, turiștii care ajung în Sharm el Sheikh pot închiria o vilă privată.
       Această vilă expansivă are cinci dormitoare mari, fiecare cu baie proprie, o bucătărie complet utilată, un living mare. De asemenea, sunt incluse o piscină privată și o sală de gimnastică.
       Amplasată pe plajă, cu o priveliște spectaculoasă către Marea Roșie și Insula Tiran, vila este construită pe trei niveluri și are o terasă spațioasă, saună, grădină cu pis­cină încălzită, jacuzzi.
       
        Sunrise Diamond Beach Resort
       
       Cu o capacitate de 438 de camere și apartamente, resortul își aș­teaptă oaspeții cu grădini frumoase și plajă privată.
       Pentru că în Egipt este mereu sezon, Sunrise Diamond a închis o parte din camere pentru renovare și încearcă să-și cazeze turiștii cât mai departe de aripa în care se lucrează pentru a evita orice neplăcere. Anul viitor, hotelul speră șă-și primească turiștii în camere com­plet reînnoite.
       
        Rixos Seagate Sharm
       
       Complexul din lanțul hotelier Rixos oferă un concept de Ultra All inclusive și dispune de 783 spații de cazare - camere, apartamente și vile amenajate elegant.
       Rixos Seagate Sharm are propriul său recif de corali protejat, proiectat pentru a oferi acces direct la lumea subacvatică de pe un dig lung de 850 de metri.
       
        Four Seasons Resort Sharm El Sheikh
       
       Amplasat în frumusețea naturală a Sinaiului, Four Seasons Resort Sharm El Sheikh Egipt este un hotel special, ca o grădină de flori și cu 1000 de palmieri. Hotelul oferă 136 de camere la malul Mării Roșii, dintre care 27 de apartamente de lux. În plus, 62 de apartamente rezidențiale luxoase și 2 vile rezidențiale oferă spațiu și facilități sporite pentru prieteni, familii și tovarăși de călătorie. Toate camerele și apartamentele hotelului de lux oferă balcon sau terasă privată - cele mai multe cu vederi uimitoare la Marea Roșie.
        
   
       Toate aceste hoteluri din Sharm el Sheikh seamănă cu niște grădini, cu corpuri de clădire răspândite pretutindeni pe suprafețele generoase de teren, unde plantele sunt în voia lor, excelent îngrijite și spectaculoase. În majoritatea există servicii de transport interne, unele cu mașini electrice, care te duc în diverse zone ale hotelului, la plajă, la restaurante, la recepție sau la piscine. 
  .
   
  [ tipărește articolul ] Tipărește articolul
   
  .