Bursa Construcțiilor Investiții Piața Imobiliară Prețuri Amenajări Proiecte Locuinte
 arhivă reviste:     Autorizații   Certificate   Licitații      Newsletter     Abonează-te   LogIn Abonați   Despre noi 
 arhivă articole:    
 Prima Pagină
 Ştirile Zilei
 Locuinţe
 Piaţa Imobiliară
 Proiecte
 Amenajări
 Smart City
 Materiale
 Preţuri
 Finanţare
 Investiţii
 Perspective
 Consilier
 Legea
 Companii
 Internaţional
Reviste
Bursa Construcțiilor numărul 1 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 8 / 2018
Bursa Construcțiilor numărul 7 / 2018
Bursa Construcțiilor numărul 6 / 2018
International
CLĂDIRE VERDE
Leonardo DiCaprio se implică în construirea hotelului Herzliya Marina
10.10.2018
Alte articole din secțiune
 • Punta de Mar, prima unitate de cazare plutitoare din Spania  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Salini oferă 225 de milioane de euro pentru salvarea Astaldi
 • China dezvoltă o nouă generație de metrou inteligent  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Proiect imobiliar de 5 miliarde euro la marginea Vienei  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Ronaldo "driblează" bine și în domeniul imobiliar  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Palais Coburg, castelul-hotel din inima Vienei  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Hotelul Marriott din Ocean Park Hong Kong, inaugurat la începutul lui 2019  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Piața globală a construcțiilor de autostrăzi, străzi și poduri, în creștere puternică  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • UE vrea să-și îmbunătățească legăturile de infrastructură cu Asia  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Sediul BNL-BNP Paribas din Roma își schimbă continuu înfățișarea  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Clădirile nesănătoase au nevoie de atenție sporită  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • InterContinental Shanghai Wonderland, inaugurat luna aceasta  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Marriott va deschide șapte hoteluri noi în Scoția, până în 2021  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • "Două treimi din hoteluri au supraviețuit, celelalte s-au închis"
 • Guardian Glass: "Vitrajele, la fel de importante precum oțelul și betonul din structura interioară"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 •      Hagag Group, investitor internațional specializat în dezvoltarea și managementul proiectelor imobiliare premium, compania-mamă a Hagag Development Europe, a încheiat un parteniat cu actorul Leonardo DiCaprio pentru construcția noului său proiect: Hotelul Herzliya Marina.
       Noua construcție va respecta, ad litteram, prevederile și standardele impuse de US Green Building Council și va fi certificat LEED. Hotelul va beneficia de 180 de apartamente dispuse în două clădiri a câte șase etaje, deservite de o piscină exterioară care va funcționa ca punte de legătură între acestea. Proiectul va fi edificat pe o suprafață de teren de 2,5 hectare, la o distanță de doar patru metri de mare și va dispune de 25.000 de metri pătrați construiți. Planul include și o zonă special amenajată care să permită ancorarea iahturilor. Construcția proiectului este estimată să dureze aproximativ patru ani, potrivi unui anunț al companiei.
       Acesta menționează că "implicarea actorului Leonardo DiCaprio în promovarea proiectului depășeste granița financiară și confirmă că Herzliya Marina este un simbol al angajamentului față de protejarea mediului înconjurător și va fi construit într-o manieră sustenabilă". Proiectat de arhitectul de origine americană David Rockwell, cel care a conceput Cosmopolitan Las Vegas și alte hoteluri de lux ce aparțin lanțurilor hoteliere W și Nuovo, Herzliya Marina este menit să devină un exemplu de urmat pentru viitoarele proiecte ce urmează să fie dezvoltate în in­dus­tria hotelieră din întreaga lume.
       Yitzhak Hagag, președintele Hagag Group Israel, subliniază: "Herzliya Marina este o combinație inedită între inovație, lux, o locație spectaculoasă chiar pe malul mării și angajamentul nostru de a proteja mediul înconjurător. Salutăm implicarea în proiect a domnului DiCaprio și suntem convinși că sub îndrumarea sa toate standardele și principiile de ocrotire a mediului vor fi riguros res­pectate. Avem în plan dezvoltarea a alte două proiecte hoteliere în Tel Aviv și nu excludem posibilitatea de a dezvolta acest tip de proiecte și în România".
       Hagag Development Europe a intrat pe piața dezvoltatorilor de top din România, făcându-și debutul pe scena imobiliară cu investiții a căror valoare depașește 150 de milioane de euro. După achiziționarea a două terenuri în zona Pipera și lansarea proiectului rezidențial H Pipera Lake, dezvoltatorul a adăugat în portofoliu două proprietăți situate pe Calea Victoriei și un teren de peste 2.000 metri pătrați, amplasat în prestigiosul cartier Primăverii din București. Pe plan local, Hagag Development Europe plănuiește noi investiții în achiziții și dezvoltare.
       Înființat în 2003, Hagag Group activează ca investitor internațional specializat în dezvoltarea, managementul și marketingul proiectelor imobiliare. Compania este responsabilă de implementarea și dezvoltarea unui număr considerabil de proiecte de lux, unice, amplasate în cele mai atractive locații din Israel.
       În ultimii ani, Hagag Group a primit o serie de premii și dinstincții, fiind aleasă drept una dintre cele patru companii de top din domeniul imobiliar și numărând la activ peste 50 de proiecte de succes în zona metropolitană Tel Aviv, cu mii de unități rezidențiale de lux vândute.
        
   
       Hagag Development Europe a intrat pe piața dezvoltatorilor de top din România, făcându-și debutul pe scena imobiliară cu investiții a căror valoare depașește 150 de milioane de euro.  
  .
   
  [ tipărește articolul ] Tipărește articolul
   
  .