Bursa Construcțiilor Investiții Piața Imobiliară Prețuri Amenajări Proiecte Locuinte
 arhivă reviste:     Autorizații   Certificate   Licitații      Newsletter     Abonează-te   LogIn Abonați   Despre noi 
 arhivă articole:    
 Prima Pagină
 Ştirile Zilei
 Locuinţe
 Piaţa Imobiliară
 Proiecte
 Amenajări
 Smart City
 Materiale
 Preţuri
 Finanţare
 Investiţii
 Perspective
 Consilier
 Legea
 Companii
 Internaţional
Reviste
Bursa Construcțiilor numărul 3 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 2 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 1 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 8 / 2018
Piata Imobiliara
ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA
Piscină de 1,5 milioane euro, într-un complex de birouri
10.09.2018
Liviu Tudor, președinte și fondator Genesis Property: "Noi rămânem concentrați în continuare pe îmbunătățirea serviciilor și a gradului de satisfacție a angajaților chiriașilor, întrucât aceștia nu se mai mulțumesc să aibă în apropierea biroului doar restaurant, cafenea și sală de sport. Oamenii își doresc să le fie livrată o experiență, vor să aibă acces la activități comunitare, să fie conectați atât în lumea digitală, cât și în cea reală".
Alte articole din secțiune
 • Compania Impact - venituri din vânzări de 50 milioane lei, în primele trei luni
 • "Spațiile de co-living devin tot mai populare, în timp ce chiriile apartamentelor continuă să crească"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Nopți de poveste la Castelul Zabola  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Piața rezidențială din București - cerere mult mai ridicată decât oferta
 • "Oferta de locuințe noi este aproape de recordul din 2008"
 • Reabilitarea Cazinoului din Constanța, estimată la peste 110 milioane de lei
 • Dezvoltatotul P3 raportează creșterea portofoliului cu 500.000 mp
 • "Valoarea totală a investițiilor - 1 miliard de euro, anul trecut"
 • CBRE: "Strategia dezvoltatorilor și a fondurilor de investiții - încă prudentă"
 • C&W Echinox: Piața locală imobiliară - în vizorul investitorilor asiatici
 • "România oferă randamente investiționale mai mari decât Varșovia, Praga și Budapesta"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • "Vânzarea directă a terenurilor încă este problematică"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • CBRE: "Segmentul birourilor - cel mai activ din piața imobiliară, în 2018"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • JLL: 2018 - al doilea an fără niciun proiect nou de retail în București  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Cererea pe segmentul industrial atinge 500.000 mp  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 •       Investiție Genesis Property în parcul de birouri West Gate Park, unde a fost construită și o unitate de cazare
        Liviu Tudor: "Piața birourilor trebuie să crească organic, nu din relocări ale multinaționalelor"
       
       Este nevoie ca piața de birouri să crească organic și să aibă chiriași noi, nu din relocări ale multinaționalelor, consideră Liviu Tudor, președinte și fondator Genesis Property. Domnia sa ne-a declarat: "Este de urmărit cum vor fi ocupate noile spații de birouri anunțate - peste 217.000 mp de birouri noi. Consider că este nevoie ca piața de birouri să crească organic, cu chiriași noi, nu din relocări ale multinaționalelor. Un lucru este cert - România rămâne, în continuare, extrem de atractivă pentru multinaționale, iar acestea vor influența dezvoltările de spații de birouri și de clădiri noi. De asemenea, vor începe să se uite și spre orașele mai mici, însă acolo problema găsirii de forță de muncă specializată este și mai mare decât în Capitală.
       Noi rămânem concentrați în continuare pe îmbunătățirea serviciilor și a gradului de satisfacție a angajaților chiriașilor, întrucât aceștia nu se mai mulțumesc să aibă în apropierea biroului doar restaurant, cafenea și sală de sport. Oamenii își doresc să le fie livrată o experiență, vor să aibă acces la activități comunitare, să fie conectați atât în lumea digitală, cât și în cea reală".
       Anul trecut, Genesis Property a inaugurat, în cadrul West Gate Park, o unitate de cazare - Studio One Accommodation Suites - în urma unei investiții de 500.000 de euro și o parcare cu plată destinată angajaților chiriașilor, cu 170 de locuri, printr-o investiție de 200.000 de euro.
       Liviu Tudor ne-a explicat: "Studio One Accommodation Suites este un proiect dezvoltat dintr-o nevoie reală, identificată în rândul companiilor din West Gate. Este mult mai ușor și mai productiv să-ți cazezi la numai trei minute de birou partenerii sau colegii veniți în delegație sau în training, decât să îi plimbi prin tot orașul.
       Studio One Accommodation Suites este o facilitate unică într-un parc de birouri din România, ce completează oferta de servicii dedicate companiilor chiriașe și familiilor studenților din campusul studențesc West Gate Studios. Unitatea de cazare este situată în cadrul parcului de birouri West Gate, în clădirea A2 (etajele 1 și 2) a campusului privat West Gate Campus. Aceasta dispune de 32 de camere echipate cu toate dotările necesare (chicinetă, aer condiționat, baie modernă, acces WIFI, TV, birou și minibar), cu parcare gratuită și servicii de pază".
       Prețurile variază de la 45 de euro până 75 de euro pentru o noapte, în funcție de tipul de cameră și numărul de persoane cazate.
       Ștefan Tudos, vicepreședinte Genesis Property, ne-a precizat că, de la deschidere și până în prezent, gradul mediu de ocupare a fost de peste 80%: "Ne-am validat experimentul, funcționează - acum îl putem duce la alt nivel. Intenționăm să dublăm capacitatea, în viitor".
        Ștefan Tudos: "Prezența spațiilor de recreere crește în importanță la alegerea unui spațiu de birou sau a unui loc de muncă"
       Pentru a aduce un plus de valoare spațiului, compania a investit în prima piscină cu pistă de alergare și rollerblade din cadrul unui parc de birouri.
       Liviu Tudor ne-a precizat: "Aceas­tă formulă este o premieră în cadrul unui complex de birouri din România. Angajații chiriașilor vor avea la dispoziție, pentru prima dată în România, o astfel de facilitate în curtea spațiului în care sunt amplasate birourile companiei pentru care lucrează".
       Ștefan Tudos a completat: "Cons­trucția piscinei cu pistă de alergare și rollerblading a fost gândită din perspectiva îmbunătățirii continue a experienței angajaților din West Gate. Prezența spațiilor de recreere crește în importanță la alegerea unui spațiu de birou sau a unui loc de muncă. Iar această investiție va aduce un mare plus pachetelor de beneficii oferite deja de către companiile din parc angajaților lor. Vorbim de 1,5 milioane de euro, adică un efort investițional important prin care oferim clienților noștri un diferențiator foarte valoros în calitatea modernă și chiar avangardistă a spațiului de birou oferit angajaților lor".
       Construcția piscinei presupune o investiție de 1,5 milioane de euro.
        
   
       Liviu Tudor ne-a explicat: "Studio One Accommodation Suites este un proiect dezvoltat dintr-o nevoie reală, identificată în rândul companiilor din West Gate. Este mult mai ușor și mai productiv să-ți cazezi la numai trei minute de birou partenerii sau colegii veniți în delegație sau în training, decât să îi plimbi prin tot orașul". 
  .
   
  [ tipărește articolul ] Tipărește articolul
   
  .