Bursa Construcțiilor Investiții Piața Imobiliară Prețuri Amenajări Proiecte Locuinte
 arhivă reviste:     Autorizații   Certificate   Licitații      Newsletter     Abonează-te   LogIn Abonați   Despre noi 
 arhivă articole:    
 Prima Pagină
 Ştirile Zilei
 Locuinţe
 Piaţa Imobiliară
 Proiecte
 Amenajări
 Smart City
 Materiale
 Preţuri
 Finanţare
 Investiţii
 Perspective
 Consilier
 Legea
 Companii
 Internaţional
Reviste
Bursa Construcțiilor numărul 8 / 2018
Bursa Construcțiilor numărul 7 / 2018
Bursa Construcțiilor numărul 6 / 2018
Bursa Construcțiilor numărul 5 / 2018
Piata Imobiliara
ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA
Piscină de 1,5 milioane euro, într-un complex de birouri
10.09.2018
Liviu Tudor, președinte și fondator Genesis Property: "Noi rămânem concentrați în continuare pe îmbunătățirea serviciilor și a gradului de satisfacție a angajaților chiriașilor, întrucât aceștia nu se mai mulțumesc să aibă în apropierea biroului doar restaurant, cafenea și sală de sport. Oamenii își doresc să le fie livrată o experiență, vor să aibă acces la activități comunitare, să fie conectați atât în lumea digitală, cât și în cea reală".
Alte articole din secțiune
 • Urmează scumpiri pe piața rezidențială
 • Mandachi Hotel&Spa - o investiție de circa 7 milioane de euro
 • "IMM-urile au tranzacționat spații de birouri de până în 2.500 mp, în primele nouă luni din an"
 • Numărul de tranzacții imobiliare scad cu 21%
 • Orbis și AccorHotels deschid un nou hotel ibis în București
 • Ecovillas Company investește 10 milioane de euro într-un ansamblu rezidențial în Mogoșoaia
 • Onix Park North Area Residence, investiție de 32 milioane euro
 • Proiect imobiliar de 5 miliarde euro la marginea Vienei
 • La Gloire construiește un bloc de locuințe pe malul Lacului Valea Șaulei
 • Ansamblu rezidențial nou cu 1.000 de apartamente în Mamaia Nord  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Aqua City, un cartier rezidențial bazat pe apă   Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • "Cartierul Solar - cel mai mare ansamblu rezidențial cu energie verde din Europa de Est"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Central District, ansamblu rezidențial nou cu 194 de apartamente  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • "Cumpărătorii cântăresc tot mai mult decizia de a achiziționa o casă"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • "Românii, tot mai interesați să investească în proprietăți de vacanță din străinătate"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 •       Investiție Genesis Property în parcul de birouri West Gate Park, unde a fost construită și o unitate de cazare
        Liviu Tudor: "Piața birourilor trebuie să crească organic, nu din relocări ale multinaționalelor"
       
       Este nevoie ca piața de birouri să crească organic și să aibă chiriași noi, nu din relocări ale multinaționalelor, consideră Liviu Tudor, președinte și fondator Genesis Property. Domnia sa ne-a declarat: "Este de urmărit cum vor fi ocupate noile spații de birouri anunțate - peste 217.000 mp de birouri noi. Consider că este nevoie ca piața de birouri să crească organic, cu chiriași noi, nu din relocări ale multinaționalelor. Un lucru este cert - România rămâne, în continuare, extrem de atractivă pentru multinaționale, iar acestea vor influența dezvoltările de spații de birouri și de clădiri noi. De asemenea, vor începe să se uite și spre orașele mai mici, însă acolo problema găsirii de forță de muncă specializată este și mai mare decât în Capitală.
       Noi rămânem concentrați în continuare pe îmbunătățirea serviciilor și a gradului de satisfacție a angajaților chiriașilor, întrucât aceștia nu se mai mulțumesc să aibă în apropierea biroului doar restaurant, cafenea și sală de sport. Oamenii își doresc să le fie livrată o experiență, vor să aibă acces la activități comunitare, să fie conectați atât în lumea digitală, cât și în cea reală".
       Anul trecut, Genesis Property a inaugurat, în cadrul West Gate Park, o unitate de cazare - Studio One Accommodation Suites - în urma unei investiții de 500.000 de euro și o parcare cu plată destinată angajaților chiriașilor, cu 170 de locuri, printr-o investiție de 200.000 de euro.
       Liviu Tudor ne-a explicat: "Studio One Accommodation Suites este un proiect dezvoltat dintr-o nevoie reală, identificată în rândul companiilor din West Gate. Este mult mai ușor și mai productiv să-ți cazezi la numai trei minute de birou partenerii sau colegii veniți în delegație sau în training, decât să îi plimbi prin tot orașul.
       Studio One Accommodation Suites este o facilitate unică într-un parc de birouri din România, ce completează oferta de servicii dedicate companiilor chiriașe și familiilor studenților din campusul studențesc West Gate Studios. Unitatea de cazare este situată în cadrul parcului de birouri West Gate, în clădirea A2 (etajele 1 și 2) a campusului privat West Gate Campus. Aceasta dispune de 32 de camere echipate cu toate dotările necesare (chicinetă, aer condiționat, baie modernă, acces WIFI, TV, birou și minibar), cu parcare gratuită și servicii de pază".
       Prețurile variază de la 45 de euro până 75 de euro pentru o noapte, în funcție de tipul de cameră și numărul de persoane cazate.
       Ștefan Tudos, vicepreședinte Genesis Property, ne-a precizat că, de la deschidere și până în prezent, gradul mediu de ocupare a fost de peste 80%: "Ne-am validat experimentul, funcționează - acum îl putem duce la alt nivel. Intenționăm să dublăm capacitatea, în viitor".
        Ștefan Tudos: "Prezența spațiilor de recreere crește în importanță la alegerea unui spațiu de birou sau a unui loc de muncă"
       Pentru a aduce un plus de valoare spațiului, compania a investit în prima piscină cu pistă de alergare și rollerblade din cadrul unui parc de birouri.
       Liviu Tudor ne-a precizat: "Aceas­tă formulă este o premieră în cadrul unui complex de birouri din România. Angajații chiriașilor vor avea la dispoziție, pentru prima dată în România, o astfel de facilitate în curtea spațiului în care sunt amplasate birourile companiei pentru care lucrează".
       Ștefan Tudos a completat: "Cons­trucția piscinei cu pistă de alergare și rollerblading a fost gândită din perspectiva îmbunătățirii continue a experienței angajaților din West Gate. Prezența spațiilor de recreere crește în importanță la alegerea unui spațiu de birou sau a unui loc de muncă. Iar această investiție va aduce un mare plus pachetelor de beneficii oferite deja de către companiile din parc angajaților lor. Vorbim de 1,5 milioane de euro, adică un efort investițional important prin care oferim clienților noștri un diferențiator foarte valoros în calitatea modernă și chiar avangardistă a spațiului de birou oferit angajaților lor".
       Construcția piscinei presupune o investiție de 1,5 milioane de euro.
        
   
       Liviu Tudor ne-a explicat: "Studio One Accommodation Suites este un proiect dezvoltat dintr-o nevoie reală, identificată în rândul companiilor din West Gate. Este mult mai ușor și mai productiv să-ți cazezi la numai trei minute de birou partenerii sau colegii veniți în delegație sau în training, decât să îi plimbi prin tot orașul". 
  .
   
  [ tipărește articolul ] Tipărește articolul
   
  .