Bursa Construcțiilor Investiții Piața Imobiliară Prețuri Amenajări Proiecte Locuinte
 arhivă reviste:     Autorizații   Certificate   Licitații      Newsletter     Abonează-te   LogIn Abonați   Despre noi 
 arhivă articole:    
 Prima Pagină
 Ştirile Zilei
 Locuinţe
 Piaţa Imobiliară
 Proiecte
 Amenajări
 Smart City
 Materiale
 Preţuri
 Finanţare
 Investiţii
 Perspective
 Consilier
 Legea
 Companii
 Internaţional
Reviste
Bursa Construcțiilor numărul 4 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 3 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 2 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 1 / 2019
Piata Imobiliara
ÎN PRIMELE NOUĂ LUNI DIN 2018
IMPACT Developer & Contractor a avut venituri operaționale din vânzări de 62,2 milioane lei
14.11.2018
Greenfield Băneasa
Alte articole din secțiune
 • Impozitarea crează probleme la achiziționarea și întreținerea unei locuințe  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • NSH Group construiește Eden Lake, în Pipera  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Noi unități locative în zona Decebal  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • "Planul nostru de dezvoltare pe piața imobiliară este de 700 milioane euro"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • River Development investește 90 milioane euro în proiectele pe care le desfășoară  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Alegria Villas, un nou complex rezidențial în Pantelimon  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • "Apartamentele cu două camere - cele mai căutate de clienții care vor o locuință"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Bazin de înot didactic în Găești, Dâmbovița  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Locuințe colective pe Șoseaua București-Târgoviște  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Exigent Development construiește locuințe în sectorul 6 al Capitalei  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Scheme de instruire inovative pentru renovarea clădirilor la nivel nZEB
 • Prime Kapital accelerează fazele proiectului rezidențial Avalon Estate
 • "Anul acesta este așteptată livrarea a circa 190.000 mp de spații comerciale"
 • Compania Impact - venituri din vânzări de 50 milioane lei, în primele trei luni
 • "Spațiile de co-living devin tot mai populare, în timp ce chiriile apartamentelor continuă să crească"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 •      IMPACT Developer & Contractor SA a încheiat primele nouă luni ale anului cu venituri operaționale de 62,2 milioane de lei din vânzarea de apartamente și case, anunță un comunicat al companiei, care adaugă că din totalul locuințelor vândute, cea mai mare parte (134 de apartamente) s-a vândut în cadrul Greenfield Băneasa (Ansamblul Salcâmilor și Ansamblul Platanilor).
       În plus față de contractele de vânzare-cumpărare reflectate în raportarea financiară, în primele nouă luni ale anului 2018 societatea a mai încheiat 198 de pre-contracte de vânzare-cumpărare în valoare de 90,7 milioane lei ce se vor concretiza în contracte de vânzare în următoarele 18 luni. Astfel, valoarea totală a apartamentelor vândute și pre-contractate în primele nouă luni ale anului 2018 însumează 152,9 milioane de lei.
       În condițiile stocului "sold out" de apartamente de două camere, mix-ul de unități s-a schimbat față de aceeași perioadă a anului trecut, în favoarea apartamentelor de trei și patru camere.
       "Strategia de creștere pe 2019 are drept obiectiv consolidarea poziției companiei noastre ca dezvoltator de proiecte în zona medium și high", a declarat Bogdan Oșlobeanu, CEO Impact Developer & Contractor Group, adăugând: "Vom continua dezvoltarea următoarelor faze din Luxuria și Greenfield, două proiecte care vând foarte bine, mult peste media pieței. În al doilea rând, continuăm demersurile pentru proiecte acolo unde avem deja terenuri. În acest moment, Impact are aproximativ 87 de hectare în portofoliu cu proiecte în pipeline în diferite stadii de dezvoltare. De asemenea, avem în plan achiziția de noi terenuri, în special în zona de nord a Bucureștiului, unde avem cea mai mare experiență de dezvoltare".
       Grupul Impact subliniază că a reușit să își susțină proiectele, în mare măsură, din capitaluri proprii, gradul de îndatorare în perioada raportată fiind sub 36%.
        Greenfield Băneasa și Luxuria Domenii Residence, două mari proiecte rezidențiale în derulare
       Grupul Impact are în derulare în prezent două proiecte rezidențiale de mari dimensiuni în nordul capitalei, Greenfield Băneasa pe segmentul mediu, și Luxuria Domenii Residence pe segmentul premium. Aceste două proiecte au o valoare investițională viitoare cumulată de peste 600 milioane euro și vor totaliza până în 2029 peste 8.000 de locuințe.
       Situat în sectorul 1, Luxuria Domenii Residence este dezvoltat pe un teren de 22.500 mp, dintre care peste 9.650 mp vor fi spații verzi, și va include 630 de apartamente de lux până la finalul anului 2020. Ansamblul este singurul proiect rezidențial din proximitatea celui mai nou hub de birouri din București, zona Expoziției, zonă în care vor fi relocați în următoarea perioadă circa 17.000 de angajați în cei aproximativ 200.000 mp de birouri.
       Greenfield Băneasa, cel mai mare proiect rezidențial dezvoltat în sectorul 1, este poziționat în vecinătatea pădurii Băneasa. Complexul va include Greenfield Plaza, cu o suprafață de 10.400 mp, care le va oferi locuitorilor servicii și facilități recreative complete, incluzând SPA, piscină acoperită și descoperită, terenuri de tenis, terenuri de sport, grădiniță, școală, restaurant, supermarket și bancă. Greenfield Băneasa, proiect demarat în 2007, are construite, până în prezent, peste 2.300 de locuințe. 
   
       Înființată în 1991, Impact Developer & Contractor SA este prima companie de real-estate 100% privată din perioada post-comunistă. În cei 27 de ani de activitate, societatea a dezvoltat 16 ansambluri rezidențiale în București și în țară, însumând peste 450.000 de metri pătrați construiți și 4.000 de unități livrate. 
  A.V.
   
  [ tipărește articolul ] Tipărește articolul
   
  .