Bursa Construcțiilor Investiții Piața Imobiliară Prețuri Amenajări Proiecte Locuinte
 arhivă reviste:     Autorizații   Certificate   Licitații      Newsletter     Abonează-te   LogIn Abonați   Despre noi 
 arhivă articole:    
 Prima Pagină
 Ştirile Zilei
 Locuinţe
 Piaţa Imobiliară
 Proiecte
 Amenajări
 Smart City
 Materiale
 Preţuri
 Finanţare
 Investiţii
 Perspective
 Consilier
 Legea
 Companii
 Internaţional
Reviste
Bursa Construcțiilor numărul 8 / 2018
Bursa Construcțiilor numărul 7 / 2018
Bursa Construcțiilor numărul 6 / 2018
Bursa Construcțiilor numărul 5 / 2018
Piata Imobiliara
Onix Park North Area Residence, investiție de 32 milioane euro
23.11.2018
Alte articole din secțiune
 • Urmează scumpiri pe piața rezidențială
 • Mandachi Hotel&Spa - o investiție de circa 7 milioane de euro
 • "IMM-urile au tranzacționat spații de birouri de până în 2.500 mp, în primele nouă luni din an"
 • Numărul de tranzacții imobiliare scad cu 21%
 • Orbis și AccorHotels deschid un nou hotel ibis în București
 • Ecovillas Company investește 10 milioane de euro într-un ansamblu rezidențial în Mogoșoaia
 • Proiect imobiliar de 5 miliarde euro la marginea Vienei
 • La Gloire construiește un bloc de locuințe pe malul Lacului Valea Șaulei
 • Ansamblu rezidențial nou cu 1.000 de apartamente în Mamaia Nord  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Aqua City, un cartier rezidențial bazat pe apă   Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • "Cartierul Solar - cel mai mare ansamblu rezidențial cu energie verde din Europa de Est"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Central District, ansamblu rezidențial nou cu 194 de apartamente  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • "Cumpărătorii cântăresc tot mai mult decizia de a achiziționa o casă"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • "Românii, tot mai interesați să investească în proprietăți de vacanță din străinătate"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Cerere mai mare decât oferta, pe Valea Prahovei
 •      Onix Residence a anunțat, ieri, că urmează să livreze primele 600 de apartamente din proiectul Onix Park North Area Residence, anul viitor.
       Potrivit comunicatului transmis de către dezvoltator, investiția în complexul amplasat în zona Aviației - Șoseaua Pipera, se ridică la 32 de milioane de euro.
       Conform reprezentanților proiectului, construcția primei faze a Onix Park a demarat în urmă cu cinci luni, până în prezent fiind vândute aproximativ 150 de locuințe.
       Cele 600 de locuințe sunt grupate în două imobile cu un regim de înălțime redus, P+4 etaje, și un imobil cu un regim de înălțime S+P+11 etaje, care vor fi finalizate în lunile iunie și noiembrie ale anului viitoare, au mai spu aceștia.
       Maria Andrei, manager de vânzări al proiectului, a declarat: "În total, Onix Park North Area Residence va include aproximativ 2.000 de locuințe, acesta urmând să fie cel mai mare ansamblu rezidențial din zona Aviației - Șoseaua Pipera. Chiar dacă în zonă au fost anunțate numeroase proiecte, oferta de locuințe aflate în dezvoltare este una redusă raportat la zecile de mii de persoane care lucrează în zonele Barbu Văcărescu - Pipera. Facilitățile proiectului și prețurile atractive sunt alți factori care au dus deja la contractarea a circa un sfert din locuințele din prima fază".
       Datele transmise de către dezvoltator arată că, în prezent, mai sunt disponibile la vânzare apartamente cu două camere și două bai; locuințe cu trei camere și penthouse-uri, având suprafețe care pleacă de la 70 de metri pătrați construiți și prețuri care pornesc de la 64.600 de euro + 5% TVA.
       Comunicatul mai notează: "Proiectul va dispune de o multitudine de facilități, printre care un centru SPA, sală de fitness, grădiniță cu program prelungit, spații comerciale și un supermarket, farmacie, precum și numeroase spații verzi și de joacă pentru copii, zone pietonale și de promenadă pe malul lacului din imediata apropiere a ansamblului. Proiectul va pune la dispoziția locatarilor și vizitatorilor și numeroase locuri de parcare, atât supraterane cât și subterane. Onix Park este amplasat în zona de nord a Bucureștiului, în apropierea proiectelor de birouri dezvoltate în zonele Barbu Văcărescu - Floreasca - Pipera și a numeroa­se puncte de interes public (Serviciul de Pașapoarte, instituții de învățământ și clinici medicale private)".
       Dezvoltatorul ansamblului rezidențial din nordul Capitalei a finalizat peste 1.000 de apartamente în proiecte precum Onix Residence, amplasat în zona Orhideea din București, și Onix Blue Mamaia Nord, amplasat pe litoral.
        
   
  R.R.
   
  [ tipărește articolul ] Tipărește articolul
   
  .