Bursa Construcțiilor Investiții Piața Imobiliară Prețuri Amenajări Proiecte Locuinte
 arhivă reviste:     Autorizații   Certificate   Licitații      Newsletter     Abonează-te   LogIn Abonați   Despre noi 
 arhivă articole:    
 Prima Pagină
 Ştirile Zilei
 Locuinţe
 Piaţa Imobiliară
 Proiecte
 Amenajări
 Smart City
 Materiale
 Preţuri
 Finanţare
 Investiţii
 Perspective
 Consilier
 Legea
 Companii
 Internaţional
Reviste
Bursa Construcțiilor numărul 4 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 3 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 2 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 1 / 2019
Piata Imobiliara
Onix Park North Area Residence, investiție de 32 milioane euro
23.11.2018
Alte articole din secțiune
 • Impozitarea crează probleme la achiziționarea și întreținerea unei locuințe  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • NSH Group construiește Eden Lake, în Pipera  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Noi unități locative în zona Decebal  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • "Planul nostru de dezvoltare pe piața imobiliară este de 700 milioane euro"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • River Development investește 90 milioane euro în proiectele pe care le desfășoară  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Alegria Villas, un nou complex rezidențial în Pantelimon  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • "Apartamentele cu două camere - cele mai căutate de clienții care vor o locuință"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Bazin de înot didactic în Găești, Dâmbovița  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Locuințe colective pe Șoseaua București-Târgoviște  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Exigent Development construiește locuințe în sectorul 6 al Capitalei  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Scheme de instruire inovative pentru renovarea clădirilor la nivel nZEB
 • Prime Kapital accelerează fazele proiectului rezidențial Avalon Estate
 • "Anul acesta este așteptată livrarea a circa 190.000 mp de spații comerciale"
 • Compania Impact - venituri din vânzări de 50 milioane lei, în primele trei luni
 • "Spațiile de co-living devin tot mai populare, în timp ce chiriile apartamentelor continuă să crească"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 •      Onix Residence a anunțat, ieri, că urmează să livreze primele 600 de apartamente din proiectul Onix Park North Area Residence, anul viitor.
       Potrivit comunicatului transmis de către dezvoltator, investiția în complexul amplasat în zona Aviației - Șoseaua Pipera, se ridică la 32 de milioane de euro.
       Conform reprezentanților proiectului, construcția primei faze a Onix Park a demarat în urmă cu cinci luni, până în prezent fiind vândute aproximativ 150 de locuințe.
       Cele 600 de locuințe sunt grupate în două imobile cu un regim de înălțime redus, P+4 etaje, și un imobil cu un regim de înălțime S+P+11 etaje, care vor fi finalizate în lunile iunie și noiembrie ale anului viitoare, au mai spu aceștia.
       Maria Andrei, manager de vânzări al proiectului, a declarat: "În total, Onix Park North Area Residence va include aproximativ 2.000 de locuințe, acesta urmând să fie cel mai mare ansamblu rezidențial din zona Aviației - Șoseaua Pipera. Chiar dacă în zonă au fost anunțate numeroase proiecte, oferta de locuințe aflate în dezvoltare este una redusă raportat la zecile de mii de persoane care lucrează în zonele Barbu Văcărescu - Pipera. Facilitățile proiectului și prețurile atractive sunt alți factori care au dus deja la contractarea a circa un sfert din locuințele din prima fază".
       Datele transmise de către dezvoltator arată că, în prezent, mai sunt disponibile la vânzare apartamente cu două camere și două bai; locuințe cu trei camere și penthouse-uri, având suprafețe care pleacă de la 70 de metri pătrați construiți și prețuri care pornesc de la 64.600 de euro + 5% TVA.
       Comunicatul mai notează: "Proiectul va dispune de o multitudine de facilități, printre care un centru SPA, sală de fitness, grădiniță cu program prelungit, spații comerciale și un supermarket, farmacie, precum și numeroase spații verzi și de joacă pentru copii, zone pietonale și de promenadă pe malul lacului din imediata apropiere a ansamblului. Proiectul va pune la dispoziția locatarilor și vizitatorilor și numeroase locuri de parcare, atât supraterane cât și subterane. Onix Park este amplasat în zona de nord a Bucureștiului, în apropierea proiectelor de birouri dezvoltate în zonele Barbu Văcărescu - Floreasca - Pipera și a numeroa­se puncte de interes public (Serviciul de Pașapoarte, instituții de învățământ și clinici medicale private)".
       Dezvoltatorul ansamblului rezidențial din nordul Capitalei a finalizat peste 1.000 de apartamente în proiecte precum Onix Residence, amplasat în zona Orhideea din București, și Onix Blue Mamaia Nord, amplasat pe litoral.
        
   
  R.R.
   
  [ tipărește articolul ] Tipărește articolul
   
  .