Bursa Construcțiilor Investiții Piața Imobiliară Prețuri Amenajări Proiecte Locuinte
 arhivă reviste:     Autorizații   Certificate   Licitații      Newsletter     Abonează-te   LogIn Abonați   Despre noi 
 arhivă articole:    
 Prima Pagină
 Ştirile Zilei
 Locuinţe
 Piaţa Imobiliară
 Proiecte
 Amenajări
 Smart City
 Materiale
 Preţuri
 Finanţare
 Investiţii
 Perspective
 Consilier
 Legea
 Companii
 Internaţional
Reviste
Bursa Construcțiilor numărul 3 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 2 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 1 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 8 / 2018
Piata Imobiliara
Orbis și AccorHotels deschid un nou hotel ibis în București
28.11.2018
Alte articole din secțiune
 • Compania Impact - venituri din vânzări de 50 milioane lei, în primele trei luni
 • "Spațiile de co-living devin tot mai populare, în timp ce chiriile apartamentelor continuă să crească"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Nopți de poveste la Castelul Zabola  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Piața rezidențială din București - cerere mult mai ridicată decât oferta
 • "Oferta de locuințe noi este aproape de recordul din 2008"
 • Reabilitarea Cazinoului din Constanța, estimată la peste 110 milioane de lei
 • Dezvoltatotul P3 raportează creșterea portofoliului cu 500.000 mp
 • "Valoarea totală a investițiilor - 1 miliard de euro, anul trecut"
 • CBRE: "Strategia dezvoltatorilor și a fondurilor de investiții - încă prudentă"
 • C&W Echinox: Piața locală imobiliară - în vizorul investitorilor asiatici
 • "România oferă randamente investiționale mai mari decât Varșovia, Praga și Budapesta"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • "Vânzarea directă a terenurilor încă este problematică"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • CBRE: "Segmentul birourilor - cel mai activ din piața imobiliară, în 2018"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • JLL: 2018 - al doilea an fără niciun proiect nou de retail în București  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Cererea pe segmentul industrial atinge 500.000 mp  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 •      Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels în Europa de Est, anunță deschiderea hotelului ibis Bucharest Politehnica, planificată pentru al treilea trimestru din 2020. Hotelul va oferi 160 de camere, facilități de conferințe, restaurant, bar, precum și parcare proprie, potrivit unui comunicat transmis redacției.
       Orbis Hotel Group, partener strategic al AccorHotels în Europa de Est, a semnat un contract de management pentru hotelul ibis Politehnica din București cu partenerul și investitorul Novum Business Services SRL.
       Adrian Gheorghe de la Novum Business Services a declarat: "ibis este brandul economic lider la nivel mondial care se potrivește perfect acestei locații, datorită proximității sale față de cel mai mare centru universitar din România, pe de o parte, și, pe de altă parte, față de unul dintre cele mai vibrante cartiere de afaceri din București. Prin aderarea la rețeaua ibis, această proprietate se va mula perfect ambițiilor noastre în ceea ce privește investițiile".
       Hotelul nou construit va fi situat în partea central-vestică a capitalei, identificându-se cu zona Orhideea, pasajul Basarab și proximitatea stațiilor de metrou Grozăvești, Petrache Poenaru și Politehnica, ce formează viitorul nucleu de birouri al Bucureștiului.
       Frank Reul, Head of Development of Orbis & AccorHotels in Eastern Europe a precizat: "Odată cu deschiderea ibis Bucharest Politehnica, dezvoltăm în continuare portofoliul AccorHotels existent, alcătuit în prezent din 11 proprietăți în România, și ne consolidăm planul de dezvoltare pentru anii ce vor urma, atat în capitală, cât și în principalele orașe regionale din țară".
       Hotelul va fi situat lângă cea mai mare Universitate Politehnică din România (UPB), ale cărei cursuri sunt urmate de studenți din întreaga țară și din lume de peste 200 de ani, și care găzduiește numeroase evenimente internaționale din domeniul academic. ibis Bucharest Politehnica va fi poziționat chiar pe partea dreaptă față de intrarea principală în Campus, din Splaiul Independenței.
       Creat în 1974, ibis este acum lider european pe segmentul hotelurilor economice, și al patrulea cel mai mare lanț hotelier din lume în categoria sa, cu peste 1.100 de hoteluri și 145.000 de camere în 67 de țări.
       Novum Invest Group este unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori imobiliari din București, cu o experiență de 10 ani pe piața românească. Compania a livrat numeroase proiecte imobiliare și are în prezent, alte 5 proiecte în curs. Atât complexele rezidențiale finalizate, cât și cele în curs de des­fășurare, se numără printre cele mai moderne proiecte de acest fel din București.
       Prin această colaborare, Novum se extinde în industria ospitalității, pe segmentul de piață hotelier, un domeniu dinamic și în creștere.
       Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lanț de hoteluri din Polonia și Europa Centrală și de Est. Orbis deține 130 de hoteluri și este singurul licențiator pentru toate brandurile AccorHotels în 16 țări: Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia. Grupul are în total 21.000 camere. Hotelurile operează sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles și ibis budget. Aceste branduri, recunoscute în toată lumea, oferă servicii de calitate la diferite standarde, variind de la lux de 5 stele la hoteluri economice de 1 stea.
       Din 1997, Orbis SA este cotată la Bursa din Varșovia.
       AccorHotels este un grup lider la nivel global dedicat turismului și stilului de viață, inovator digital, care oferă experiențe unice în mai mult de 4.300 de hoteluri, stațiuni și reședințe din 100 de țări.
       Cu un portofoliu de neegalat de branduri hoteliere de renume internațional, care acoperă întreaga gamă de la hoteluri de la lux până la economy, cu branduri de tip upscale, lifestyle și midscale, AccorHotels oferă savoir-faire și expertiză de peste 50 de ani. În plus față de afacerile sale de ospitalitate de bază, AccorHotels și-a extins oferta de servicii, devenind lider mondial în închirierea de reședințe private de lux, cu peste 10.000 de proprietăți uimitoare în întreaga lume. Grupul este, de asemenea, activ în domeniul serviciilor de tip concierge, co-working, F&B, managementul evenimentelor și soluții digitale. Bazându-se pe echipa sa globală de peste 250.000 de angajați dedicați, AccorHotels este dedicat îndeplinirii misiunii sale principale: de a face fiecare oaspete să se simtă binevenit - Feel Welcome. Oas­peții au acces la unul dintre cele mai atractive programe de loialitate din industria hotelieră, la nivel global - Le Club AccorHotels.
        
   
  A.T.
   
  [ tipărește articolul ] Tipărește articolul
   
  .