Bursa Construcțiilor Investiții Piața Imobiliară Prețuri Amenajări Proiecte Locuinte
 arhivă reviste:     Autorizații   Certificate   Licitații      Newsletter     Abonează-te   LogIn Abonați   Despre noi 
 arhivă articole:    
 Prima Pagină
 Ştirile Zilei
 Locuinţe
 Piaţa Imobiliară
 Proiecte
 Amenajări
 Smart City
 Materiale
 Preţuri
 Finanţare
 Investiţii
 Perspective
 Consilier
 Legea
 Companii
 Internaţional
Reviste
Bursa Construcțiilor numărul 3 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 2 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 1 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 8 / 2018
Piata Imobiliara
Mandachi Hotel&Spa - o investiție de circa 7 milioane de euro
14.12.2018
Alte articole din secțiune
 • Compania Impact - venituri din vânzări de 50 milioane lei, în primele trei luni
 • "Spațiile de co-living devin tot mai populare, în timp ce chiriile apartamentelor continuă să crească"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Nopți de poveste la Castelul Zabola  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Piața rezidențială din București - cerere mult mai ridicată decât oferta
 • "Oferta de locuințe noi este aproape de recordul din 2008"
 • Reabilitarea Cazinoului din Constanța, estimată la peste 110 milioane de lei
 • Dezvoltatotul P3 raportează creșterea portofoliului cu 500.000 mp
 • "Valoarea totală a investițiilor - 1 miliard de euro, anul trecut"
 • CBRE: "Strategia dezvoltatorilor și a fondurilor de investiții - încă prudentă"
 • C&W Echinox: Piața locală imobiliară - în vizorul investitorilor asiatici
 • "România oferă randamente investiționale mai mari decât Varșovia, Praga și Budapesta"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • "Vânzarea directă a terenurilor încă este problematică"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • CBRE: "Segmentul birourilor - cel mai activ din piața imobiliară, în 2018"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • JLL: 2018 - al doilea an fără niciun proiect nou de retail în București  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Cererea pe segmentul industrial atinge 500.000 mp  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 •      Mandachi Hotel&Spa, primul hotel din România construit în sistem de franciză și integral cu fonduri autohtone, a fost inaugurat recent în urma unei investiții de aproximativ 7 milioane de euro, potrivit unui comunicat remis redacției.
       Hotelul face parte dintr-un proiect mai complex, constituit dintr-o sală de evenimente, un restaurant, o cafenea-librărie, o sală de fitness și primul salon SPA certificat bio, din țară. Toate acestea pot fi francizate ca mărci de sine stătătoare, anunță sursa citată.
       Mandachi Hotel&Spa este situat în municipiul Suceava la intrarea dinspre București, pe Bulevardul Sofia Vicoveanca nr. 107, ocupă o suprafață de 8.000 m2, dispune de o parcare proprie, supraterană, cu 200 de locuri și este configurat pe șapte nivele: demisol, parter, patru etaje și mansardă. Hotelul este un concept în sistem de franciză, de tip "5 în 1", care are în componență salonul de evenimente Magnificus Plaza, restaurantul B la carte cu specific italienesc Don Stefano, o cafenea care funcționează și ca librărie, Mefi Cafe&Bar, sala de sport Bum Bum Box și Biotransylvania Spa&Wellness, primul centru SPA bio din România. Toate serviciile sunt disponibile, contra cost, și persoanelor care nu sunt cazate în complex.
       Hotelul are o capacitate de 90 de camere, pentru care a obținut clasificarea de patru stele și șase apartamente de lux, certificate cu cinci stele. Odată cu deschiderea Mandachi Hotel&Spa au fost create 65 de noi locuri de muncă.
       Ștefan Mandachi, fondatorul Mandachi Hotel&Spa, a declarat: "Am lucrat timp de doi ani la implementarea acestui proiect, care este unul dintre cele mai ambițioase și complexe concepte pe care le-am creat de-a lungul timpului. Îmi doresc să le oferim clienților noștri o experiență cu adevărat deosebită, de aceea am acordat foarte multă atenție tuturor serviciilor pe care le oferim, designului, calității mobilierului și ambianței. Am gândit fiecare marcă în așa fel încât să poată fi francizată autonom sau la pachet cu hotelul. Acest lucru înseamnă că fiecare brand este suficient de puternic în sine pentru a prezenta interes pentru potențialii francizați. Am foarte mare încredere în succesul acestui concept, iar pentru viitor planificăm extinderea celor cinci branduri atât la nivel național, cât și la nivel european".
       Mandachi Hotel&Spa are un stil arhitectonic modern, atât fațada, cât și interioarele sunt decorate cu forme aerodinamice care prezintă detalii locale de inspirație arhitectonică bucovineană și finisaje realizate cu cea mai mare meticulozitate, mai transmite sursa citată. Ștefan Mandachi a adăugat: "Am decis să construim acest hotel, atunci când am sesizat că momentan, pe piața locală nu există nicio ofertă de francizare pentru o marcă românească. Așadar, Mandachi Hotel&Spa este primul hotel dezvoltat special pentru a putea fi multiplicat. Este un concept temerar, în care am investit mult, atât timp și resurse umane, cât și financiare, pentru că am totală încredere că vom reuși să multiplicăm conceptul la nivel național și internațional. Un alt aspect important în derularea acestei afaceri și valabil în cazul tuturor mărcilor fondate de mine, este totala transparență fiscală. Clienții cărora nu li se dă bon, primesc banii înapoi, precum și o sumă suplimentară, ca despăgubire. De asemenea, politica noastră prevede sancționarea dură în cazul angajaților care nu emit bon fis­cal. Consider corectitudinea și respectul față de client ca piatră de temelie pentru toate proiectele noastre".
       Mandachi Hotel&Spa este membră a celei mai mari rețele de francize din România, www.francizelacheie.ro, care operează mai multe afaceri: Magnificus Plaza, rețea de săli de evenimente, Spartan, cel mai mare lanț de restaurante din țară pe bază de carne rotisată, Hercule, cea mai cunos­cută rețea de restaurante de tip tavernă grecească în sistem de franciză, Baba Cloanța, prima franciză din România care comercializează burgeri copți pe plită. Din platforma francizelacheie.ro face parte și Erichman, magazin de materiale de cons­trucții, finisaje și amenajări, cu o vechime de 20 de ani pe piață.
       Mandachi Hotel&Spa este un proiect de tip franciză dezvoltat de către compania SC California Holding SRL.
        
   
  A.T.
   
  [ tipărește articolul ] Tipărește articolul
   
  .