Bursa Construcțiilor Investiții Piața Imobiliară Prețuri Amenajări Proiecte Locuinte
 arhivă reviste:     Autorizații   Certificate   Licitații      Newsletter     Abonează-te   LogIn Abonați   Despre noi 
 arhivă articole:    
 Prima Pagină
 Ştirile Zilei
 Locuinţe
 Piaţa Imobiliară
 Proiecte
 Amenajări
 Smart City
 Materiale
 Preţuri
 Finanţare
 Investiţii
 Perspective
 Consilier
 Legea
 Companii
 Internaţional
Reviste
Bursa Construcțiilor numărul 4 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 3 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 2 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 1 / 2019
Piata Imobiliara
PENTRU ANUL 2018,
Dezvoltatotul P3 raportează creșterea portofoliului cu 500.000 mp
26.03.2019
Alte articole din secțiune
 • Impozitarea crează probleme la achiziționarea și întreținerea unei locuințe  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • NSH Group construiește Eden Lake, în Pipera  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Noi unități locative în zona Decebal  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • "Planul nostru de dezvoltare pe piața imobiliară este de 700 milioane euro"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • River Development investește 90 milioane euro în proiectele pe care le desfășoară  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Alegria Villas, un nou complex rezidențial în Pantelimon  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • "Apartamentele cu două camere - cele mai căutate de clienții care vor o locuință"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Bazin de înot didactic în Găești, Dâmbovița  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Locuințe colective pe Șoseaua București-Târgoviște  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Exigent Development construiește locuințe în sectorul 6 al Capitalei  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Scheme de instruire inovative pentru renovarea clădirilor la nivel nZEB
 • Prime Kapital accelerează fazele proiectului rezidențial Avalon Estate
 • "Anul acesta este așteptată livrarea a circa 190.000 mp de spații comerciale"
 • Compania Impact - venituri din vânzări de 50 milioane lei, în primele trei luni
 • "Spațiile de co-living devin tot mai populare, în timp ce chiriile apartamentelor continuă să crească"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 •      Portofoliul dezvoltatorului și managerului pe termen lung de proprietăți logis­tice P3 Logistic Parks a crescut, pe parcursul anului 2018, cu aproape o jumătate de milion de metri pătrați, compensat de vânzarea strategică a 250.000 de metri pătrați de active non-core, a anunțat, ieri, compania printr-un comunicat.
       Potrivit documnetului, la sfârșitul anului trecut, P3 avea construcții în derulare și contractate pentru 1,2 milioane de metri pătrați de depozite BTS și proiecte de dezvoltare speculativă, rata de ocupare la nivelul întregului portofoliu rămânând de peste 95%.
       Potrivit dezvoltatorului, creșterea din ultimele 12 luni, a fost, parțial, determinată de explozia cererii online, care a alimentat nevoia de depozite situate strategic în Europa, iar baza de clienți a P3 s-a majorat cu 20%, cota clienților din retail depășind 30% pentru prima dată în istoria companiei.
       Ian Worboys, CEO al P3 Logistic Parks, a declarat: "Industria logistică prezintă un mix perfect de apetit investițional, cerere din partea clienților și inovări tehnologice. Ieșită din conul de umbră, industria logistică este acum unul dintre cele mai atractive și stabile segmente pentru investiții. Continuăm să rămânem orientați către clienți, iar baza noastră în creștere de clienți retail apreciază abordarea flexibilă și pe termen lung a companiei P3 și continuă să vină înapoi. Probabil de aceea semnăm un nou contract de leasing la fiecare 1,3 zile, avem discuții pentru noi proiecte de peste 660.000 de metri pătrați și intenționăm să construim unele dintre cele mai mari proiecte speculative din Europa".
       Conform companiei, de la achiziționarea sa de către Fondul Suveran al Statului Singapore (GIC), în decembrie 2016, pentru suma de 2,4 miliarde de euro, P3 și-a mărit portofoliul la mai mult de 4,1 milioane de metri pătrați de suprafață închiriabilă, cu o suprafață de teren de peste 1,3 milioane de metri pătrați.
       Totodată, pe plan intern, P3 a crescut la peste 140 de experți în domeniul imobiliar, în nouă țări din Europa, mai precizează compania.
       Sînziana Pardhan, Director General P3 în România, a afirmat: "Piața de logis­tică se așază pe un făgaș sustenabil și România devine din ce în ce mai atractivă. P3 are încredere în potențialul României și ne dorim să creștem în mod strategic și sustenabil, cu produse de calitate și locații dominante. În 2019, P3 intenționează să se extindă, atât în București, cât și în alte părți ale țării. Focusul nostru rămâ­ne parcul P3 Bucharest A1, pe care vom continua să-l dezvoltăm, deoarece credem cu tărie că km 13 de pe A1 va rămâne locația prime și centrul de greutate pentru piața de logistică din București. În paralel, dorim să acoperim și alte zone logistice emergente ale orașului, mai ales în partea de nord a Capitalei, unde am achiziționat un teren de 16 hectare pe care vom dezvolta un nou parc logistic".
       P3 are parcuri logistice în nouă țări din Europa, sediul central în Praga și birouri în alte opt state europene. 
   
  .
   
  [ tipărește articolul ] Tipărește articolul
   
  .