Bursa Construcțiilor Investiții Piața Imobiliară Prețuri Amenajări Proiecte Locuinte
 arhivă reviste:     Autorizații   Certificate   Licitații      Newsletter     Abonează-te   LogIn Abonați   Despre noi 
 arhivă articole:    
 Prima Pagină
 Ştirile Zilei
 Locuinţe
 Piaţa Imobiliară
 Proiecte
 Amenajări
 Smart City
 Materiale
 Preţuri
 Finanţare
 Investiţii
 Perspective
 Consilier
 Legea
 Companii
 Internaţional
Reviste
Bursa Construcțiilor numărul 4 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 3 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 2 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 1 / 2019
Piata Imobiliara
Prime Kapital accelerează fazele proiectului rezidențial Avalon Estate
06.06.2019
Alte articole din secțiune
 • Impozitarea crează probleme la achiziționarea și întreținerea unei locuințe  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • NSH Group construiește Eden Lake, în Pipera  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Noi unități locative în zona Decebal  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • "Planul nostru de dezvoltare pe piața imobiliară este de 700 milioane euro"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • River Development investește 90 milioane euro în proiectele pe care le desfășoară  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Alegria Villas, un nou complex rezidențial în Pantelimon  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • "Apartamentele cu două camere - cele mai căutate de clienții care vor o locuință"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Bazin de înot didactic în Găești, Dâmbovița  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Locuințe colective pe Șoseaua București-Târgoviște  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Exigent Development construiește locuințe în sectorul 6 al Capitalei  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Scheme de instruire inovative pentru renovarea clădirilor la nivel nZEB
 • "Anul acesta este așteptată livrarea a circa 190.000 mp de spații comerciale"
 • Compania Impact - venituri din vânzări de 50 milioane lei, în primele trei luni
 • "Spațiile de co-living devin tot mai populare, în timp ce chiriile apartamentelor continuă să crească"  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 • Nopți de poveste la Castelul Zabola  Necesita Abonament Abonament STANDARD
 •      Prime Kapital a decis obținerea autorizației de construire pentru întregul proiect rezidențial Avalon Estate, care prevede 733 de unități locative, și nu pentru fiecare fază în parte, așa cum a anunțat la debutul proiectului, a trans-mis investitorul, ieri, prin intermediul unui comunicat de presă.
       Dezvoltatorul susține că a luat această decizie ca urmare a succesului ofertei de pre-vânzare și a cererii ridicate din partea potențialilor clienți, motivând că obținerea autorizațiilor pentru întregul proiect permite accelerarea lucrărilor și eficientizează ritmul de livrare a locuințelor din cadrul proiectului, lucrările de construcție fiind programate să înceapă în toamna acestui an, iar primii locatari urmând să se mute la sfârșitul anului 2020.
       Potrivit Prime Kapital, a fost epuizat tot stocul de 38 de unități disponibile în perioada de pre-vânzare. Dezvoltatorul a anunțat că townhouse-urile au fost rezervate în proporție de 50%, iar apartamentele Parkview în proporție de 67%, în prezent existând o listă de așteptare pentru locuințele din complex, prețurile fiind cuprinse între 95.000 și 284.000 de euro.
       Maggie Kitshoff, Residential&Office Managing Director Prime Kapital, a declarat: "Cererea ridicată pentru locuințele din Avalon Estate ne-a convins să solicităm o singură autorizație de construire. Întregul ansamblu a fost proiectat integral până la cele mai mici detalii. Acest lucru ne-a permis să începem lucrările de amenajare a spațiilor verzi încă din 2018. Am fost foarte mulțumiți de reacțiile potențialilor clienți și de rezultatele pozitive ale ofertei de pre-vânzare și am luat decizia să accelerăm fazele proiectului în concordanță cu vânzările".
       Proiectul Avalon Estate prevede parcuri extinse, un club privat, o piscină naturală și servicii comunitare și va reuni un mix de locuințe: vile, townhouse-uri și apartamente realizate în stiluri și compartimentări diferite.
       Complexul rezidențial se va întinde pe 8,1 hectare și va avea, în total, 733 de locuințe, realizate în linie cu o filosofie unică de design structural, iar conceptul include grădini pentru toate tipurile de unități, ceea ce înseamnă că vilele vor avea zone exterioare în față și spate, townhouse-urile - grădini frontale și terase private generoase, iar apartamentele - terase și grădini.
       Potrivit comunicatului transmis, dezvoltatorul a finalizat, deja, prima etapă de amenajare a zonelor verzi, prin plantarea a 150 de arbori în parcul central și în zona de pe malul lacului.
       Recent, dezvoltatorul a anunțat că intră pe piața imobiliară din Iași cu un proiect imobiliar de anvergură, întins pe 10 hectare - Silk District - primul ansamblu mixed-use pe care Prime Kapital îl aduce în țara noastră, venind să completeze oferta din sectorul office și rezidențial din oraș, după cum au afirmat reprezentanții dezvoltatorului. Silk District va fi un ansamblu imobiliar brown-field și reprezintă cea mai mare investiție de profil din zona Moldovei, potrivit insvestitorului. Proiectele imobiliare de tip mixed-use ar putea ajuta la reducerea haosului din orașe, iar zonele neutilizate, precum fostele fabrici, reprezintă locații potrivite pentru noi dezvoltări rezidențiale, afirma, recent, Maggie Kitshoff, potrivit căreia regenerarea urbană a zonelor de tip brownfield, din orașele româ-nești, este foarte importantă întrucât ajută la îmbunătățirea standardului de viață al comunităților din jurul acestora.
       În plus, spre finalul anului trecut, Prime Kapital a anunțat că investește într-un alt proiect imobiliar, Marmura Residence, întins pe 1,5 hectare și compus din cinci clădiri care vor găzdui, în total, 458 de apartamente. Complexul este situat în Bucureștii Noi, în apropierea stației de metrou Jiului, iar apartamentele sunt grupate în patru categorii: studio-uri duble, două, trei și patru camere.
        
   
  R.R.
   
  [ tipărește articolul ] Tipărește articolul
   
  .