Articol publicat pe site-ul BURSA Construcțiilor, ediția din 10.07.2017
BURSA Construcțiilor - 20 de ani de apariție neîntreruptă
     BURSA Construcțiilor a împlinit, anul acesta, 20 de ani de apariție neîntreruptă, eveniment aniversat, în seara zilei de 21 iunie, în cadrul unei Gale, la restaurantul Elisabeta.

     În deschiderea evenimentului festiv, domnul Ovidiu Iliescu, directorul general al Casei Sociale a Constructorilor (CSC), a ținut să felicite publicația noastră.

     Domnia sa a spus: "Cu Revista BURSA Construcțiilor colaborăm de foarte mulți ani. Am fost și suntem partenerii de încredere ai acestei prestigioase publicații, care împlinește 20 de ani de activitate, cu unul mai mult decât Casa Socială a Construcțiilor.

     Pentru CSC, încă de la înființare, Revista a însemnat un model de informare și de eleganță în ceea ce privește prezentarea corectă și fără interferențe a situației sectorului de construcții. A fost un instrument de lucru pentru noi, a avut o ținută deosebită în toți acești ani și consider că a fost un lucru necesar să apară pe piața construcțiilor această prestigioasă revistă, alături de cealaltă publicație a Grupului de Presă BURSA - Ziarul BURSA - pentru care cred că toți trebuie să-i mulțumim lui MAKE, directorul general al trustului. Mă bucur că cele două entități (Casa Socială și Grupul BURSA) au fost alături una de alta și sper să colaborăm și în continuare.

     Urez la mulți ani Revistei, colaboratorilor, celor care știu că depun foarte mult suflet la realizarea fiecărui număr al acestei publicații - și eu sunt unul dintre cei care pot să vă spun cu mâna pe inimă că știu ce înseamnă efortul pe care îl depun cei care fac Revista BURSA Construcțiilor.

     Vă urez să aveți cât mai multe realizări frumoase și cât mai mulți ani de apariție!"

     Partenerii evenimentului, cărora le mulțumim, au fost Casa Socială a Constructorilor, Hidroconstrucția, Wienerberger, Holzindustrie Schweighofer, Electromagnetica, New Point, Veranda Mall, Garanti Leasing, Bauder, ANEVAR, CELCO, Alexandrion Group, Florăria Flor de los Andes, Restaurantul Elisabeta, Rovigo, Cofetăria Armand, Agrafa Print.

     La mulți ani, BURSA Construcțiilor!

      
.
10.07.2017
 
      BURSA Construcțiilor și CSC au acordat 18 diplome de excelență

     Revista Bursa Construcțiilor și Casa Socială a Constructorilor au acordat 18 diplome de excelență, următoarelor companii și asociații din domeniu: Hidroconstrucția, Wienerberger, Electromagnetica, Orange, Teraplast, Lemet, ANEVAR, TIAB, Iridex Group Construcții, BogArt, Veranda Mall, SC Construcții Erbașu SA, Socot Târgu Mureș, IASICON, Dedal Bahamat, Arcada Company, Praktiker și CELCO.

     CSC a fost premiată, la rândul său, de Revista BURSA Construcțiilor.

     

     _____________

     

      Revista BURSA Construcțiilor - premiată pentru profesionalism și obiectivitate

     Revista BURSA Construcțiilor a fost premiată cu un "Certificat de Excelență pentru cei 20 de ani de activitate, în care a relatat cu profesionalism și obiectivitate despre industria construcțiilor".

     Diploma ne-a fost acordată în cadrul Galei "Bursa Construcțiilor - 20 de ani", de către Federația Patronatelor Societăților din Construcții (FPSC).