Bursa Construcțiilor Investiții Piața Imobiliară Prețuri Amenajări Proiecte Locuinte
 arhivă reviste:     Autorizații   Certificate   Licitații      Newsletter     Abonează-te   LogIn Abonați   Despre noi 
 arhivă articole:    
 Prima Pagină
 Ştirile Zilei
 Locuinţe
 Piaţa Imobiliară
 Proiecte
 Amenajări
 Smart City
 Materiale
 Preţuri
 Finanţare
 Investiţii
 Perspective
 Consilier
 Legea
 Companii
 Internaţional
Reviste
Bursa Construcțiilor numărul 8 / 2017
Bursa Construcțiilor numărul 7 / 2017
Bursa Construcțiilor numărul 6 / 2017
Bursa Construcțiilor numărul 5 / 2017
carti de vizita de lux
INKU
Proiecte
Proiectul rezidențial "La Cassa Residence" va fi gata la finalul lunii martie 2018
Proiecte
 
     *  Peste 50% dintre apartamente sunt deja rezervate
     *  Virgil Catalina, manager de proiect "La Cassa Residence": "Credem că La Cassa Residence se potrivește oricărei persoane care nu caută să achiziționeze doar un produs, ci o întreagă experiență."... 
Proiecte Case Mexi
Proiecte
 
     Compania Case Mexi realizează construcții pe structură metalică indiferent de scopul utilizării: clădiri, case, hale de producție, spații de birouri etc. 
Proiecte
Proiecte
     Dacă tot e să construiești anul acesta, merită să te folosești de tehnologiile din domeniul construcțiilor disponibile la ora actuală și de nivelul arhitectural la care s-a ajuns până în prezent. 
Bloc cu 35 de apartamente pe strada Câmpeanu
Proiecte
     Pe strada Câmpeanu din Bu-curești se află în construcție un bloc de locuințe cu 35 de apartamente, având subsol, parter, mezanin și șapte etaje.
     Beneficiarul investiției este Piața Vitan, iar proiectantul general este Bemel AG. Imobilul este construit de AXA Trans Construct și urmează să fie... 
Proiecte
Proiecte
     Compania de Case Mexi realizează construcții pe structură metalică indiferent de scopul utlizării clădirii, case, hale de producție, spații de birouri etc. 
Locuințe colective în Sectorul 1 al Capitalei
Proiecte
     Un bloc de locuințe colective se află în construcție în sectorul 1 al Capitalei. Regimul de înălțime al imobilului este 2S+Ds+P+1E+2R+E3+ 4R+E5+ R6+E7+8R.
     Beneficiarul este societatea comercială Rocon ACMI, lucrările fiind proiectate de SC Sistem "C". Proiectul de rezistență a fost... 
Imobil de apartamente în regim hotelier
Proiecte
     Dib Com Inter, din strada Orhideelor din Capitală, construiește un imobil de locuințe în regim hotelier cu două subsoluri, parter, nouă etaje și al zecelea retras. Proiectantul general este Biroul Individual de Arhitectură Rădulescu. Conform informațiilor publice, executantul piloților forați este SC Euro-Nord Construct Grup,... 
Revista Bursa Construcțiilor
Numărul 8 / 2017
  Vreți să fiți la curent cu proiectele inițiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul țării? Care sunt planurile autorităților locale în ceea ce privește investițiile în construcția de locuințe, spații comerciale și de birouri, infrastructură?

  Vreți să aflați noutățile pe piața materialelor de construcție?

  Peste optzeci de pagini cu informații utile în revista "Bursa Construcțiilor"!

  Citiți revista "Bursa Construcțiilor" - singura revistă care răspunde acestor întrebări. Vă oferim detalii privind proiectele primăriilor și investitorilor privați.

  În exclusivitate - devize pe proiect, prețurile medii ale materialelor și serviciilor de construcții.

  Aflați care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce și unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuție și toate informațiile necesare unui investitor pe piața imobiliară (prețuri, tendințe din București și din întreaga țară).

 
.