Bursa Construcțiilor Investiții Piața Imobiliară Prețuri Amenajări Proiecte Locuinte
 arhivă reviste:     Autorizații   Certificate   Licitații      Newsletter     Abonează-te   LogIn Abonați   Despre noi 
 arhivă articole:    
 Prima Pagină
 Ştirile Zilei
 Locuinţe
 Piaţa Imobiliară
 Proiecte
 Amenajări
 Smart City
 Materiale
 Preţuri
 Finanţare
 Investiţii
 Perspective
 Consilier
 Legea
 Companii
 Internaţional
Reviste
Bursa Construcțiilor numărul 5 / 2018
Bursa Construcțiilor numărul 4 / 2018
Bursa Construcțiilor numărul 3 / 2018
Bursa Construcțiilor numărul 2 / 2018
Stiri
GRUPUL CITY GRILL:
Investiție în reamenajarea interiorului restaurantului Pescăruș
21.05.2018
Alte articole din secțiune
  • Perioada HOT din piața imobiliară se apropie Cel mai așteptat eveniment imobiliar are loc la finalul lunii SEPTEMBRIE! Târgul Național Imobiliar TNI 28-30 septembrie 2018, Palatul Parlamentului
  • ROMEPS intensifică programul Quality Control  Necesita Abonament Abonament STANDARD
  • Investiție de 1,8 milioane euro într-o fabrică de prelucrare a pietrei naturale
  • Autoritățile includ construcțiile în rândul domeniilor de viitor
  • "Este posibil ca investițiile imobiliare să depășească 1 miliard de euro, în 2018"
  • Sectorul construcțiilor poate ajunge la 15 % din PIB
  • Timișoara depășește Cluj-Napoca pe piața de birouri
  • Autorizațiile pentru construcția de locuințe în creștere
  • Investițiile pe piața de birouri în creștere
  • Grupul TeraPlast își dublează cifra de afaceri
  • Creșteri la prețurile din industrie și construcții
  • Rockwool investește 50 milioane euro într-o fabrică nouă, lângă Ploiești
  • "Avem un sistem de învățământ învechit, cu o mulțime de idei incoerente"
  • TeraPlast își propune livrări cu 50% mai mari decât în 2017
  • GEZE România și-a sporit cifra de afaceri cu 15%, la peste 4 milioane euro
  •      Grupul City Grill a investit 300.000 euro în reamenajarea interiorului restaurantului Pescăruș de pe malul lacului Herăstrău, un proiect semnat de arhitectul Mihai Popescu, conform comunicatului de presă remis către redacție.
         Daniel Mischie, CEO Grup City Gril, a declarat că: "Pescăruș este un restaurant cu tradiție, un spațiu-destinație care atrage deopotrivă un public tânăr și un public nostalgic. Restaurantul performează la nivelul așteptărilor și se încadrează pe traiectoria de creștere pe care am gândit-o în 2015, când am decis să includem acest brand în portofoliul Grupului. Vedem o creștere constantă, de două cifre, de la an la an. În acest context, investiția noastră în reamenajarea interiorului este pasul firesc pentru a aduce restaurantul în actualitate, păstrându-i farmecul unic care atrage clienții de câteva zeci de ani".
         Investiția în reamenajarea restaurantului Pescăruș face parte din proiectul de investiții în dezvoltarea rețelei de restaurante și restaurări demarat de Grupul City Grill în acest an, cu un buget total de 4,2 milioane euro.
         Conceptul de reamenajare și repoziționarea restaurantului Pescăruș au fost dezvoltate de arhitectul și designerul Mihai Popescu, alături de agenția Homemade Stuff, plecând de la conceptul fondator al restaurantului, acela de gastronomie bucureșteană. Lucrările de reamenajare au durat 3 luni, timp în care a fost realizată și piesa centrală a spațiului, instalația tip candelabru care se remarcă în interior, se mai arată în comunicat.
         Claudiu Leonte, managing partner Homemade Stuff, susține că "Celebrul arhitect și designer, Mihai Popescu a acceptat provocarea de a regândi spațiul interior al restaurantului. El a reinterpretat prin amenajare atmosfera unei sufragerii bucureștene. O sufragerie atemporală, un loc de masă și petreceri din casele cu ștaif ale capitalei, un loc confortabil, cu o eleganță intimă și deschidere spre conversație. Piesa centrală a amenajării este reinterpretarea candelabrului original al restaurantului, prin descompunere. Combinarea elementelor de mobilier moderne cu piese antice autentice oferă valoare contextului, reprezintă o invitație la imaginație și pune în valoare istoria și încărcătura emoțională a spațiului".
          
     
    Mihaela Dan
     
    [ tipărește articolul ] Tipărește articolul
     
    .