Bursa Construcțiilor Investiții Piața Imobiliară Prețuri Amenajări Proiecte Locuinte
 arhivă reviste:     Autorizații   Certificate   Licitații      Newsletter     Abonează-te   LogIn Abonați   Despre noi 
 arhivă articole:    
 Prima Pagină
 Ştirile Zilei
 Locuinţe
 Piaţa Imobiliară
 Proiecte
 Amenajări
 Smart City
 Materiale
 Preţuri
 Finanţare
 Investiţii
 Perspective
 Consilier
 Legea
 Companii
 Internaţional
Reviste
Bursa Construcțiilor numărul 8 / 2018
Bursa Construcțiilor numărul 7 / 2018
Bursa Construcțiilor numărul 6 / 2018
Bursa Construcțiilor numărul 5 / 2018
Stiri
GRUPUL CITY GRILL:
Investiție în reamenajarea interiorului restaurantului Pescăruș
21.05.2018
Alte articole din secțiune
  • Volumul lucrărilor de construcții, în scădere
  • Plasamente record de aproape 200 mil. euro
  • Grupul TeraPlast numește un nou director general la Depaco
  • Cifră de afaceri în creștere, profit în scădere pentru Grupul Hornbach
  • HORNBACH - creștere a cifrei de afaceri cu 4,8% în primele 9 luni
  • Prețurile apartamentelor din București au crescut în medie cu 5%
  • Astaldi va accesa un credit de 75 de milioane de euro
  • Chrysler Building este de vânzare
  • Numărul autorizațiilor pentru construcții, în creștere cu 2,8%
  • Neo Timpuri Noi a primit autorizația de construire
  • Living Coral este culoarea anului 2019
  • Marii retaileri au reușit să mențină creșterea cifrei de afaceri la 12%
  • Prețurile în industrie și construcții vor crește moderat
  • BURSA Construcțiilor - cea mai completă sursă de informații din sectorul construcțiilor
  • Volumul lucrărilor de construcții, în scădere cu 4,1%
  •      Grupul City Grill a investit 300.000 euro în reamenajarea interiorului restaurantului Pescăruș de pe malul lacului Herăstrău, un proiect semnat de arhitectul Mihai Popescu, conform comunicatului de presă remis către redacție.
         Daniel Mischie, CEO Grup City Gril, a declarat că: "Pescăruș este un restaurant cu tradiție, un spațiu-destinație care atrage deopotrivă un public tânăr și un public nostalgic. Restaurantul performează la nivelul așteptărilor și se încadrează pe traiectoria de creștere pe care am gândit-o în 2015, când am decis să includem acest brand în portofoliul Grupului. Vedem o creștere constantă, de două cifre, de la an la an. În acest context, investiția noastră în reamenajarea interiorului este pasul firesc pentru a aduce restaurantul în actualitate, păstrându-i farmecul unic care atrage clienții de câteva zeci de ani".
         Investiția în reamenajarea restaurantului Pescăruș face parte din proiectul de investiții în dezvoltarea rețelei de restaurante și restaurări demarat de Grupul City Grill în acest an, cu un buget total de 4,2 milioane euro.
         Conceptul de reamenajare și repoziționarea restaurantului Pescăruș au fost dezvoltate de arhitectul și designerul Mihai Popescu, alături de agenția Homemade Stuff, plecând de la conceptul fondator al restaurantului, acela de gastronomie bucureșteană. Lucrările de reamenajare au durat 3 luni, timp în care a fost realizată și piesa centrală a spațiului, instalația tip candelabru care se remarcă în interior, se mai arată în comunicat.
         Claudiu Leonte, managing partner Homemade Stuff, susține că "Celebrul arhitect și designer, Mihai Popescu a acceptat provocarea de a regândi spațiul interior al restaurantului. El a reinterpretat prin amenajare atmosfera unei sufragerii bucureștene. O sufragerie atemporală, un loc de masă și petreceri din casele cu ștaif ale capitalei, un loc confortabil, cu o eleganță intimă și deschidere spre conversație. Piesa centrală a amenajării este reinterpretarea candelabrului original al restaurantului, prin descompunere. Combinarea elementelor de mobilier moderne cu piese antice autentice oferă valoare contextului, reprezintă o invitație la imaginație și pune în valoare istoria și încărcătura emoțională a spațiului".
          
     
    Mihaela Dan
     
    [ tipărește articolul ] Tipărește articolul
     
    .