Bursa Construcțiilor Investiții Piața Imobiliară Prețuri Amenajări Proiecte Locuinte
 arhivă reviste:     Autorizații   Certificate   Licitații      Newsletter     Abonează-te   LogIn Abonați   Despre noi 
 arhivă articole:    
 Prima Pagină
 Ştirile Zilei
 Locuinţe
 Piaţa Imobiliară
 Proiecte
 Amenajări
 Smart City
 Materiale
 Preţuri
 Finanţare
 Investiţii
 Perspective
 Consilier
 Legea
 Companii
 Internaţional
Reviste
Bursa Construcțiilor numărul 4 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 3 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 2 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 1 / 2019
Stiri
RE/MAX România inaugurează 4 noi birouri în Capitală
04.04.2019
Ginei Ghiță
Alte articole din secțiune
 • Cuc, vizită pe șantierul autostrăzii Brașov-Râșnov
 • Sectorul construcțiilor a accelerat cu un avans de 33,4%
 • ROMEPS, partener al Universității de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu"
 • Scheme de instruire inovative pentru accelerarea renovării fondului de clădiri la nivel nZEB!
 • TeraPlast a prelungit mandatele directoriilor Grupului
 • Isopan a fabricat 15 milioane metri pătrați de panouri metalice
 • CBRE are în echipa sa primul robot humanoid
 • Numărul centralelor termice instalate va ajunge la 2,6 milioane, în 2019
 • Locuințele de lux au ajuns la prețuri uriașe
 • IKEA deschide magazinul Pallady
 • Prețul proprietăților imobiliare s-a majorat cu 0,88% în 2018
 • Parcul Doraly a închiriat un pavilion retailerului Jysk
 • RE/MAX se extinde cu șapte birouri
 • George Scripcaru anunță construcția unui spital regional la Brașov
 • Peste 12.700 de locuințe, date în folosință
 •      RE/MAX România anunță extinderea rețelei din România cu încă patru birouri, toate în București. Cele mai recente francize deschise sunt RE/MAX Impact, RE/MAX Discovery, RE/MAX New Vision și RE/MAX Opportunity, portofoliul companiei cumulând, astfel, un total de 11 birouri și peste 100 de agenți în Capitală.
       "Am dorit să intrăm în domeniul imobiliar convinși fiind că vrem să activăm în acest domeniu toată viața. Motivul pentru care am ales franciza RE/MAX a fost, în principal, poziționarea de care se bucură brandul pe piața imobiliară, noi având în plan încă de la început asumarea unei poziționări premium", a declarat Marius Ghiță, Broker/Owner RE/MAX Impact, potrivit unui comunicat de presă remis astăzi, Redacției noastre.
       Potrivit Ginei Ghiță, Broker/Owner, principalul obiectiv al biroului în perioada următoare constă în atragerea de agenți motivați și dornici să facă performanță în domeniul imobiliar, oferind servicii profesionale axate pe reprezentarea exclusivă a clientului, se mai arată în comunicat.
       "Vrem să facem o diferență în segmentul de consultanță imobiliară din România, ajutând oamenii să-și tranzacționeze bunurile într-un mod corect și profesionist, demonstrându-le, totodată, că nu suntem simpli intermediari, ci le suntem parteneri în aceste decizii importante", a declarat Maria Khantsis, Broker/Owner RE/MAX New Vision, despre obiectivele biroului său recent deschis.
       Deoarece se află la început în acest domeniu, Maria și Yigal Khantsis, antreprenorii care au pus bazele francizei RE/MAX New Vision, au decis să colaboreze cu RE/MAX datorită nivelului de suport și cunoștințe obținute prin acest parteneriat, precum și asocierii cu unul dintre cele mai mari branduri imobiliare la nivel mondial. Printre planurile lor pe termen lung, pe lângă dezvoltarea business-ului propriu, se numără îmbunătățirea imaginii agentului imobiliar în România.
       Cristina Bogatu, cea care a pus bazele RE/MAX Discovery, este un alt exemplu de Broker/ Owner fără experiență anterioară în domeniul imobiliarelor, care se bucură de avantajele integrate ale achiziționării unei francize RE/MAX.
       "Am ales RE/MAX datorită reprezentării puternice a brandului pe piața imobiliară, a modelului de business simplu, fără angajați, stocuri de marfă etc., precum și posibilității de a face business într-un domeniu dinamic și în care se vehiculează sume importante de bani", a declarat Cristina Bogatu, Broker/Owner RE/MAX Discovery, potrivit comunicatului.
       De altfel, obiectivul dorit este creșterea numărului de agenți și a volumului de activitate într-un timp cât mai scurt, scopul său ca Broker/Owner fiind recrutarea și conducerea biroului, format din oameni talentați și productivi. Antreprenoarea își propune ca până la finele anului să colaboreze deja cu circa 8-10 agenți.
        
   
  A.L.
   
  [ tipărește articolul ] Tipărește articolul
   
  .