Bursa Construcțiilor Investiții Piața Imobiliară Prețuri Amenajări Proiecte Locuinte
 arhivă reviste:     Autorizații   Certificate   Licitații      Newsletter     Abonează-te   LogIn Abonați   Despre noi 
 arhivă articole:    
 Prima Pagină
 Ştirile Zilei
 Locuinţe
 Piaţa Imobiliară
 Proiecte
 Amenajări
 Smart City
 Materiale
 Preţuri
 Finanţare
 Investiţii
 Perspective
 Consilier
 Legea
 Companii
 Internaţional
Reviste
Bursa Construcțiilor numărul 4 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 3 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 2 / 2019
Bursa Construcțiilor numărul 1 / 2019
Stiri
JQ a lansat primul proiect rezidențial de la noi sub forma unui cartier-boutique
05.06.2019
Alte articole din secțiune
 • Cuc, vizită pe șantierul autostrăzii Brașov-Râșnov
 • Sectorul construcțiilor a accelerat cu un avans de 33,4%
 • ROMEPS, partener al Universității de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu"
 • Scheme de instruire inovative pentru accelerarea renovării fondului de clădiri la nivel nZEB!
 • TeraPlast a prelungit mandatele directoriilor Grupului
 • Isopan a fabricat 15 milioane metri pătrați de panouri metalice
 • CBRE are în echipa sa primul robot humanoid
 • Numărul centralelor termice instalate va ajunge la 2,6 milioane, în 2019
 • Locuințele de lux au ajuns la prețuri uriașe
 • IKEA deschide magazinul Pallady
 • Prețul proprietăților imobiliare s-a majorat cu 0,88% în 2018
 • Parcul Doraly a închiriat un pavilion retailerului Jysk
 • RE/MAX se extinde cu șapte birouri
 • George Scripcaru anunță construcția unui spital regional la Brașov
 • Peste 12.700 de locuințe, date în folosință
 •      Primul proiect rezidențial sub forma unui cartier-boutique cu un design unic în România, a fost lansat de compania JQ. Situat în nordul capitalei, lângă Stejarii Country Club și Pădurea Băneasa și denumit Collection 10, ansamblul cuprinde o colecție de zece vile elegante cu o estetică modernă sofisticată, proiectate de arhitectul multiplu premiat Bogdan Neagu. Vilele au dotări exclusiviste precum saună, lift interior, uși cu toc invizibil și încăperi care ajung până la 4,2 m înălțime.
       "Unicitatea Collection 10 constă într-o abordare arhitecturală inedită, cu retrageri și volume jucate ce dau o armonie distinctă ansamblului. Casele, luminoase și cu suprafețe de 300 de metri pătrați, au parter și două etaje. Fiecare nivel este gândit ca un volum separat cu o dispunere creativă și fluidă a spațiilor interioare, bine integrat în același timp pe verticală în întreaga construcție. Toate vilele sunt prevăzute cu grădină, trei terase ce nu sunt vizibile din locuințele vecine și locuri de parcare. Datorită calităților sale, proiectul a fost finalist încă de pe planșetă în competiția de arhitectură Romanian Building Awards 2019", subliniază comunicatul citat.
       Viorel Pascale, fondatorul companiei JQ Development, a declarat: "Viziunea noastră a fost Casa ca obiect de artă, iar Collection 10 se remarcă printr-o ofertă premium, de la poziționarea propriu-zisă și acces, la design, finisaje, materiale și funcționalitate. Am fost preocupați în primul rând de nevoile reale ale familiei contemporane, care își dorește confort și siguranță într-o comunitate aleasă, viață activă în mijlocul naturii, dar și conexiuni rapide cu orașul. Toate acestea, desigur, pe lângă intimitate într-un spațiu privat, elegant și funcțional".
       Proiectarea acestui cartier reprezintă prima colaborare între dezvoltatorul său și arhitectul principal al biroului NBC ARHITECT, Bogdan Neagu. Selectat în primii 50 de arhitecți din România de către Banca de Informații în Construcții, Arhitectură și Urbanism, Universitatea de Arhitectură și Urbanism "Ion Mincu" și Business Week Magazine, B. Neagu deține un portofoliu versatil de proiecte rezidențiale și de modelare urbană.
       "Fiecare nivel al caselor din Collection 10 este atent gândit și pus în valoa-re atât separat, cât și alături de celelalte elemente care întregesc spațiul locativ. Beneficiarii unei astfel de locuințe se vor bucura de o casă suficient de mare și luminoasă, într-o zonă discretă, cu acces ușor și un mare potențial de investiție", completează Bogdan Neagu, reprezentantul NBC ARHITECT.
       Imobilele de lux sunt situate pe Drumul Lăpuș nr. 75 - 77 și au prețuri ce variază între 425.000 și 474.000 euro, plus TVA. Construcția ansamblului Collection 10 a început în luna martie 2019, iar primele vile vor fi finalizate până la sfârșitul anului.
       Dezvoltatorul JQ Development a facut echipă încă din anul 2000 cu compania de construcții parteneră, Roca Construct, împreună cu care a construit reședințe și clădiri de birouri apreciate pentru calitate, fiabilitate și eficiență.
       Roca Construct are în portofoliul său proiecte emblematice construite în zone de top (Aleea Modrogan 5, Aleea Alexandru 25 - 27), 12 reședințe în Corbeanca, 16 unități duplex în Focșani, clădirea de birouri Avrig 12, reședințe individuale în centrul Bucureștiului și la Snagov, precum și școli și grădinițe în capitală.
        
   
  E.O.
   
  [ tipărește articolul ] Tipărește articolul
   
  .