Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2019

C&W ECHINOX, ÎN CLUJ:Trei companii de IT au închiriat 6.500 mp de spaţii de birouri

M.C. Ştirile Zilei /

David Stănescu

David Stănescu

Cushman & Wakefield Echinox a intermediat, în primele luni ale anului, trei tranzacţii de închiriere a unor spaţii de birouri din Cluj cu o suprafaţă cumulată de 6.500 de metri pătraţi, chiriaşi fiind trei companii de IT, deja prezente în oraş, se arată într-un comunicat al companiei remis, astăzi, Redacţiei noastre.

Companiile ocupau birouri cu o suprafaţă de circa 3.000 de metri pătraţi, astfel ca mutarea în noile spaţii le va permite să se extindă, având potenţial să îşi dubleze echipele locale.

Companiile au ales trei clădiri noi, aflate în dezvoltare în zona centrală a oraşului.

Riverbed Technology, companie cu sediul central în San Francisco, având peste 2.400 de angajaţi în 50 de birouri din întreaga lume, a închiriat un spaţiu de 1.400 de metri pătraţi în clădirea Advancity Offices, euro/mp/lună atât pentru clădirile din centru, cât şi pentru imobilele din centru-est şi centru-vest.

"Cu forţă de muncă specializată, infrastructură bine dezvoltată şi un potenţial turistic ridicat, piaţa de birouri din Cluj a avut parte de o activitate semnificativă în ultimii ani, înregistrând o foarte buna rată de absorbţie a spaţiilor moderne. Accentul pus pe resursa umană de către marile companii din oraş creează concurenţa în procesul de recrutare, beneficiile pe care acestea le oferă ajungând să atragă personal preţios chiar şi din Capitală. Ne aşteptăm ca în ritmul actual în care evoluează piaţa de birouri, oraşul să atragă cât de curând şi servicii conexe, precum spaţiile de coworking.", a declarat David Stănescu, Senior Consultant, Office Agency, Cushman & Wakefield Echinoxm, citat în comunicat.

Cushman & Wakefield Echinox este afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deţinut şi operat independent, cuprinde o echipă de peste 60 de profesionişti şi colaboratori, ce oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor şi chiriaşilor.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice.

Investiţii

Perspective

Companii

Sisteme de securitate socială în sectorul de construcţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

România s-a confruntat şi se confruntă în sectorul de construcţii cu aceleaşi probleme - dependenţa de vreme, schimbări frecvente ale angajatorilor, costul formării profesionale greu de suportat de către companii şi recent cu o acută lipsă de forţă de muncă calificată - cu care se confruntă sectorul şi în alte ţări europene.

Porotherm - Sistem de zidărie ceramică

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

Blocurile ceramice şlefuite, de înaltă precizie, Porotherm Profi sunt unice pe piaţa din România şi înglobează tehnologie de producţie de cea mai nouă generaţie.

Internaţional