Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2019

Cantine deschide în aprilie cel de-al patrulea spaţiu din Capitală

I.D. Ştirile Zilei /

Venera Maria Munjev

Venera Maria Munjev

Cantine, lanţul bucureştean de restaurante, va deschide în luna aprilie cel de-al patrulea spaţiu din Capitală, pe o suprafaţă de 800 mp, în parcul de birouri Iride Business Park, deţinut de IMMOFINANZ în nordul oraşului, în apropiere de staţia de metrou Pipera. Tranzacţia de închiriere a fost consiliată de compania de consultanţă imobiliară Colliers International.

Lanţul de restaurante Cantine numără trei spaţii în Bucureşti, în zonele Vitan - Cantine 17A, Victoriei - Cantine 87 şi Barbu Văcărescu - Cantine 301, în clădirea The Lakeview. Investiţia în noul restaurant din Iride Business Park se ridică la 350.000 euro şi urmează trendul extinderii componentei de retail de către dezvoltatorii de birouri pentru a crea un pol de lifestyle, o destinaţie de seară sau de weekend pentru chiriaşi. Ca urmare a acestor dinamici, segmentul de food necesită o atenţie mai mare din punctul de vedere al diversităţii, al calităţii meniului oferit, al preţului mediu şi, foarte important, al atmosferei, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

"Lanţul de restaurante Cantine depăşeşte conceptul clasic de "self service" şi, cu un concept aparte, merge mai degrabă în zona de pub sau restaurant, oferind şi posibilitatea organizării de evenimente corporate sau private. De fapt, viaţa începe abia după ora 18:00 şi atunci de ce să nu fie cu drinks after work sau cu o lansare de carte chiar în clădirea de birouri în care lucrezi?", a declarat Venera Maria Munjev, Senior Associate Retail Services în cadrul Colliers International.

Iride Business Park este situat în nordul Bucureştiului, într-una din cele mai dezvoltate zone administrative şi de afaceri. Complexul oferă o vizibilitate bună, zone flexibile de birouri şi o parcare generoasă.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice.

Investiţii

Perspective

Companii

Sisteme de securitate socială în sectorul de construcţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

România s-a confruntat şi se confruntă în sectorul de construcţii cu aceleaşi probleme - dependenţa de vreme, schimbări frecvente ale angajatorilor, costul formării profesionale greu de suportat de către companii şi recent cu o acută lipsă de forţă de muncă calificată - cu care se confruntă sectorul şi în alte ţări europene.

Porotherm - Sistem de zidărie ceramică

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

Blocurile ceramice şlefuite, de înaltă precizie, Porotherm Profi sunt unice pe piaţa din România şi înglobează tehnologie de producţie de cea mai nouă generaţie.

Internaţional