Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2019

Cifra de afaceri din tranzactii imobiliare este in crestere

I.D. Perspective /

Cifra de afaceri in sectorul tranzactiilor imobiliare a fost in crestere in octombrie fata de luna precedenta, cu 1,2% ca serie bruta si cu 5,6% ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, potrivit datelor publicate de Instittutul National de Statistica.

In comparatie cu luna octombrie 2012 in acest an s-a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 13% (serie bruta) si cu 13,3% (serie ajustata).

In primele 10 luni ale anului fata de acelasi interval al anului precedent in domeniul tranzactiilor imobiliare s-a realizat o crestere a cifrei de afaceri de 11,1 (serie bruta) si de 11,2% (serie ajustata).

In luna octombrie 2013, cifra de afaceri din serviciile de pe piata din Romania, in termeni nominali, a crescut fata de luna precedenta atat ca serie bruta cu 3% cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 0,2%.

Fata de luna corespunzatoare a anului precedent, cifra de afaceri din serviciile de piata a crescut atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu cate 7,6% fiecare.

In perioada 1 ianuarie -31 octombrie 2013, cifra de afaceri a crescut fata de perioada 1 ianuarie -31 octombrie 2012, atat ca serie bruta cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate cu 7,7% respectiv, cu 7,3%.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice.

Investiţii

Perspective

Companii

Sisteme de securitate socială în sectorul de construcţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

România s-a confruntat şi se confruntă în sectorul de construcţii cu aceleaşi probleme - dependenţa de vreme, schimbări frecvente ale angajatorilor, costul formării profesionale greu de suportat de către companii şi recent cu o acută lipsă de forţă de muncă calificată - cu care se confruntă sectorul şi în alte ţări europene.

Porotherm - Sistem de zidărie ceramică

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

Blocurile ceramice şlefuite, de înaltă precizie, Porotherm Profi sunt unice pe piaţa din România şi înglobează tehnologie de producţie de cea mai nouă generaţie.

Internaţional