Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2019

CTP dezvoltă un nou parc în apropiere de muncipiul Sibiu

I.I. Ştirile Zilei /

CTP dezvoltă un nou parc în apropiere de muncipiul Sibiu

CTPark Sibiu II este situată la 4 kilometri de centrul municipiului Sibiu, în zona industrială de vest, pe teritoriul administrativ al comunei Cristian şi în apropierea aeroportului, având acces facil la autostrada A1.

Parcul are o suprafaţă totală de 9 hectare, iar în prima etapă sunt construiţi 13.200 mp închiriabili. În prezent, doar 2.600 mp mai sunt disponibili, restul spaţiului fiind deja închiriat către două companii, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

În momentul finalizării tuturor clădirilor din parc, investiţia în dezvoltarea sa va totaliza circa 23 milioane euro. Aceasta este cea de-a doua investiţie a CTP în Sibiu, după extinderea unei fabrici finalizate anul trecut, dar este primul parc logistic cu mai mulţi chiriaşi al CTP, de clasă A, din zonă, se mai arată în comunicat.

CTP continuă procesul de creştere şi în 2019, după ce începutul anului a marcat atingerea unui prag istoric pentru activitatea companiei în România: 1 milion mp, suprafaţă construită în 15 parcuri. Astfel, la începutul celui de-al doilea semestru din 2019, dezvoltatorul va finaliza construcţia a

13.200 mp, dintre care 10.600 mp au fost deja preînchiriaţi. Spaţiile sunt construite respectând cele mai înalte standarde de calitate ale construcţiei şi de eficienţă energetică care reprezintă specificaţii standard CTP, de calitate excelentă, unică pe piaţa din Sibiu.

"Clienţii noştri au nevoie de spaţii logistice de cea mai bună calitate, acolo unde se stabilesc, aşa că ne-am decis să le oferim produsele noastre excepţionale şi la Sibiu. Avem o amplasare foarte bună, unde construim de la zero toată infrastructura unui parc logistic modern. Parcul va avea în total trei clădiri, iar prima dintre ele este deja ridicată şi închiriată în proporţie de 80%, către doi clienţi care se vor muta anul acesta. Parcul din Sibiu va oferi chiriaşilor săi aceeaşi calitate CTP de care se bucură clienţii din Bucureşti, Brno, Praga sau Budapesta", a declarat Ana Dumitrache, Country Head al CTP Romania.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice.

Investiţii

Perspective

Companii

Sisteme de securitate socială în sectorul de construcţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

România s-a confruntat şi se confruntă în sectorul de construcţii cu aceleaşi probleme - dependenţa de vreme, schimbări frecvente ale angajatorilor, costul formării profesionale greu de suportat de către companii şi recent cu o acută lipsă de forţă de muncă calificată - cu care se confruntă sectorul şi în alte ţări europene.

Porotherm - Sistem de zidărie ceramică

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

Blocurile ceramice şlefuite, de înaltă precizie, Porotherm Profi sunt unice pe piaţa din România şi înglobează tehnologie de producţie de cea mai nouă generaţie.

Internaţional