Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2019

Cushman & Wakefield Echinox preia administrarea clădirii Eminescu Office din Bucureşti

D.I. Ştirile Zilei /

Cushman & Wakefield Echinox preia administrarea clădirii Eminescu Office din Bucureşti

Firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a anunţat că a fost desemnată să administreze clădirea de birouri Eminescu Office, cu o suprafaţă închiriabilă de 7.000 de metri pătraţi, finalizată recent în Bucureşti, în apropiere de Piaţa Romană.

"Aceasta este a treia clădire de birouri preluată spre administrare de Cushman & Wakefield Echinox de la începutul anului, departamentul de Asset Services având atribuţii în gestionarea activităţilor de zi cu zi din clădire, managementul relaţiei cu chiriaşii, supervizarea operaţională, servicii financiare şi raportare către proprietar, prin specialişti on-site şi la sediul central, coordonaţi de Mihaela Petruescu, Head of Asset Services", se arată în comunicat.

Eminescu Office este un proiect premium, are o suprafaţă închiriabilă de 7.000 de metri pătraţi distribuiţi pe parter şi şapte etaje supraterane. Parcarea subterană dispune de 81 de locuri, fiind dotată şi cu facilităţi pentru biciclete.

Spaţiile de birouri sunt open space, cu terase pe fiecare etaj, designul clădirii facilitând accesul luminii naturale în toate zonele.

Eminescu Office este o clădire boutique dezvoltată de Akcent Development, situate în vecinătatea zonelor Universitate, Piaţa Romană, Calea Moşilor şi Ştefan cel Mare.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice.

Investiţii

Perspective

Companii

Sisteme de securitate socială în sectorul de construcţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

România s-a confruntat şi se confruntă în sectorul de construcţii cu aceleaşi probleme - dependenţa de vreme, schimbări frecvente ale angajatorilor, costul formării profesionale greu de suportat de către companii şi recent cu o acută lipsă de forţă de muncă calificată - cu care se confruntă sectorul şi în alte ţări europene.

Porotherm - Sistem de zidărie ceramică

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

Blocurile ceramice şlefuite, de înaltă precizie, Porotherm Profi sunt unice pe piaţa din România şi înglobează tehnologie de producţie de cea mai nouă generaţie.

Internaţional