Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2019

C&W ECHINOX Consignor îşi extinde biroul din Victoria Center

P.A. Ştirile Zilei /

 Consignor îşi extinde biroul din Victoria Center

Consignor, compania internaţională de software, îşi extinde biroul din Bucureşti în clădirea Victoria Center din centrul Capitalei, potrivit unui comunicat al C&W Echinox remis, astăzi, Redacţiei noastre.

Tranzacţia presupune securizarea suprafeţei existente, de 1.500 de metri pătraţi şi contractarea unui spaţiu suplimentar de 500 de metri pătraţi din toamna anului 2020.

"Această tranzacţie reconfirmă tendinţa ultimilor ani, în care firmele de IT, cel mai dinamic sector în piaţa locală de birouri, investesc în sedii de calitate, situate în zone centrale, cu acces la mijloace de transport în comun şi o gamă largă de servicii. Totodată, extinderea Consignor reprezintă o nouă dovadă că Bucureştiul are un bazin extins de talante IT, fiind o destinaţie strategică pentru marile companii de profil", a declarat Eduard Turcoman, Director, Office Agency, Cushman & Wakefield Echinox, citat în comunicat.

Victoria Center este o clădire clasa A cu o suprafaţă închiriabilă de circa 8.500 de metri pătraţi.

Imobilul are un grad de ocupare de 100%, fiind situat la intersecţia dintre Calea Victoriei şi strada Frumoasă, la 300 de metri de staţia de metrou Piaţa Victoriei.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice.

Investiţii

Perspective

Companii

Sisteme de securitate socială în sectorul de construcţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

România s-a confruntat şi se confruntă în sectorul de construcţii cu aceleaşi probleme - dependenţa de vreme, schimbări frecvente ale angajatorilor, costul formării profesionale greu de suportat de către companii şi recent cu o acută lipsă de forţă de muncă calificată - cu care se confruntă sectorul şi în alte ţări europene.

Porotherm - Sistem de zidărie ceramică

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

Blocurile ceramice şlefuite, de înaltă precizie, Porotherm Profi sunt unice pe piaţa din România şi înglobează tehnologie de producţie de cea mai nouă generaţie.

Internaţional