Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2019

Ecovillas Company investeşte 10 milioane de euro într-un ansamblu rezidenţial în Mogoşoaia

Piaţa Imobiliară /

Dezvoltatorul Ecovillas lansează ansamblul LOFT Green Apartments, situat în mijlocul pădurii de la Mogoşoaia, o investiţie de 10 milioane de euro, fonduri proprii ale dezvoltatorilor şi investitorilor, precum şi din creditare bancară, potrivit unui comunicat transmis redacţiei.

Ansamblul rezidenţial va cuprinde 154 de apartamente tip boutique cu una, două şi trei camere şi cu un parc de 3000 mp, delimitat de liziera pădurii. Potrivit dezvoltatorului, construcţia va fi realizată în 2 faze, în prima etapă urmând să fie livrate 44 de apartamente, cu termen de finalizare mai 2019.

Ultimul trend în materie de design, conceptual "Loft" a aparut în toate capitalele europene, atât pentru locuinţe cât şi pentru restaurante/baruri. Spre deosebire de conceptul pentru barurile şi restaurantele din construcţiile interbelice, bazat pe hard loft, cel pentru locuinţe noi este denumit soft loft şi reuşeşte să îmbine armonios arhitectura modernă cu minimalismul, ingeniozitatea şi calitatea construcţiei, conform sursei citate.

LOFT by Ecovilas va fi primul ansamblu de acest gen din România. Clădirea are o arhitectură unică, sub semnătura unei echipe de tineri arhitecţi români coordonată de Maxim Calujac - tânăr arhitect cu multe premii câştigate pentru inovaţia în materie de arhitectură contemporană. Cele 3 clădiri sunt orientate astfel încât fiecare cameră are vedere la pădure şi fiecare apartament este unic, fiind astfel 44 de tipuri de apartamente total diferite. Respectând stilul locuinţelor exclusiviste, apartamentele au înălţimea de 2,9 metri şi aceeaşi înălţime au şi ferestrele, care dau spre pădure.

Pentru prima oară în România, cons­tructorul foloseşte beton aparent, grinzi ascunse sub tavanul de beton perfect drept şi cărămida aparentă, mai transmite sursa citată.

Dezvoltatorul Ecovilas este la a doua dezvoltare imobiliară din ţara noastră, primul ansamblu fiind dezvoltat în sectorul 5 din Bucureşti, fiind astăzi complet livrat şi locuit. Compania a pornit în anul 2014 în urma asocierii a trei investitori români cu o experienţă de peste 10 ani în implementarea sistemelor de energie verde (geotermal/geotermic), construcţii şi imobiliare.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice.

Investiţii

Perspective

Companii

Sisteme de securitate socială în sectorul de construcţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

România s-a confruntat şi se confruntă în sectorul de construcţii cu aceleaşi probleme - dependenţa de vreme, schimbări frecvente ale angajatorilor, costul formării profesionale greu de suportat de către companii şi recent cu o acută lipsă de forţă de muncă calificată - cu care se confruntă sectorul şi în alte ţări europene.

Porotherm - Sistem de zidărie ceramică

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

Blocurile ceramice şlefuite, de înaltă precizie, Porotherm Profi sunt unice pe piaţa din România şi înglobează tehnologie de producţie de cea mai nouă generaţie.

Internaţional