Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2019

Ediţia aniversară a Târgului Naţional Imobiliar începe în 4 octombrie

M.C. Ştirile Zilei /

Ediţia aniversară a Târgului Naţional Imobiliar începe în 4 octombrie

Cel mai important eveniment imobiliar al anului, Târgul Naţional Imobiliar TNI, va avea loc în perioada 4-6 OCTOMBRIE, la Palatul Parlamentului.

"Anul acesta este special pentru noi. Sărbătorim 15 ani de evenimente de succes marca Târgul Naţional Imobiliar TNI! În luna martie am dat startul înscrierilor la ediţia TNI ANIVERSAR, ce va avea loc în perioada 4-6 OCTOMBRIE, la Palatul Parlamentului şi deja 18 dezvoltatori de top au confirmat prezenţa şi şi-au ales standurile. Înscrierile realizate cu 7 luni înainte de expoziţie şi feed-backul pozitiv primit de la marile companii imobiliare au venit ca o reconfirmare a rolului important pe care evenimentul Târgul Naţional Imobiliar TNI îl are de 15 ani în piaţa imobiliară din România. Ne bucurăm de încrederea pe care marii jucători imobiliari o acordă echipei organizatoare şi anunţăm începerea campaniei de promovare a ediţiei TNI ANIVERSAR pe canale media offline şi online. Prin înscrierea cu mult timp înainte de evenimentul propriu-zis, expozanţii TNI beneficiază de standuri cu poziţie preferenţială, OFERTĂ EARLY BOOKING şi primesc BONUS o CAMPANIE de PROMOVARE online si nu numai, pe canale media de impact, CHIAR DIN MOMENTUL ÎNSCRIERII şi PÂNĂ la TÂRG, prin care îşi cresc vizibilitatea brandului şi îşi accelerează vânzările.", declară Cristina BERCEA- PR Manager al Târgului Naţional Imobiliar TNI, potrivit comunicatului.

TNI este de 15 ani evenimentul cu impact asupra pieţei imobiliare româneşti. Toţi jucătorii importanţi din real estate participă la TNI 2019, ediŢia aniversară: dezvoltatori, agenţii imobiliare, instituţii financiar-bancare, fonduri de investiţii, instituţii de asigurări, management imobiliar, industrii conexe, investitori strategici şi instituţionali, precum şi toti actorii mass-media de profil.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice.

Investiţii

Perspective

Companii

Sisteme de securitate socială în sectorul de construcţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

România s-a confruntat şi se confruntă în sectorul de construcţii cu aceleaşi probleme - dependenţa de vreme, schimbări frecvente ale angajatorilor, costul formării profesionale greu de suportat de către companii şi recent cu o acută lipsă de forţă de muncă calificată - cu care se confruntă sectorul şi în alte ţări europene.

Porotherm - Sistem de zidărie ceramică

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

Blocurile ceramice şlefuite, de înaltă precizie, Porotherm Profi sunt unice pe piaţa din România şi înglobează tehnologie de producţie de cea mai nouă generaţie.

Internaţional