Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2019

Facilitec România preia în portofoliu proiectul Willbrook Platinum

I.I. Ştirile Zilei /

Tomas Manjon

Tomas Manjon

Facilitec România a preluat managementul facilităţilor pentru întreaga clădire de birouri Willbrook Platinum, care însumează peste 55.000 mp.

Facilitec va oferi servicii de management al proprietăţii, repartizarea costurilor, mentenanţa tehnică, revizia echipamentelor, DDD (Dezinfecţie, Dezinsecţie şi Deratizare), curăţenia spaţiilor comune, dezăpezire, grădinărit şi servicii private pentru situaţii de urgenţă (pompieri), se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

Tomas Manjon, managing partner al Facilitec România, declară: "Am câştigat încrederea Grupului Willbrook în urma unei colaborări foarte bune, de peste 2 ani de zile, în care Facilitec s-a ocupat de managementul facilităţilor pentru toate proiectele rezidenţiale ale grupului - Oxford Gardens, Green Gate, Zodiac, Zenith, North Star, Grace Garden şi Rose Garden.

Willbrook Platinum este o clădire ca un mic oraş. În fiecare zi lucrează în el câteva mii de oameni şi noi trebuie să ne asigurăm ca au cele mai bune condiţii de muncă. Într-o asemenea clădire apar provocări mereu, în special cele de ordin tehnic, şi trebuie rezolvate fără să afectăm activitatea chiriaşilor".

Dintre companiile cu sediul în Willbrook Platinum se numără Samsung, TNT România, Realitatea TV, Pfizer România, Carmistin International, The Movement Center şi Theta.

De la lansarea pe piaţa din România, Facilitec a devenit o referinţă de încredere pe piaţa de facility management, având în portofoliu proiecte precum Palazzo de Italia, Floreasca 1, Estic Park, Gran Via Park, Timişoara 58, Green Vista, 60 de apartamente pentru Huawei, Ivy, Zosima, Lacul Tei, GVI Town care însumează peste 1.500 de apartamente şi 75.000 m2 de birouri.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice.

Investiţii

Perspective

Companii

Sisteme de securitate socială în sectorul de construcţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

România s-a confruntat şi se confruntă în sectorul de construcţii cu aceleaşi probleme - dependenţa de vreme, schimbări frecvente ale angajatorilor, costul formării profesionale greu de suportat de către companii şi recent cu o acută lipsă de forţă de muncă calificată - cu care se confruntă sectorul şi în alte ţări europene.

Porotherm - Sistem de zidărie ceramică

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

Blocurile ceramice şlefuite, de înaltă precizie, Porotherm Profi sunt unice pe piaţa din România şi înglobează tehnologie de producţie de cea mai nouă generaţie.

Internaţional