Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2019

Global Logistics dezvoltă un proiect imobiliar în Chitila

A.P. Ştirile Zilei /

Daniela Lazea

Daniela Lazea

Biriş Goran oferă consultanţă cu privire la un nou proiect imobiliar important pentru piaţa românească.

Asocierea dintre Global Vision şi Globalworth într-o tranzacţie pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar important, a fost reprezentată cu succes de Biriş Goran.

Părţile s-au asociat pentru a dezvolta un proiect logistic în Chitila, cu o suprafaţă închiriabilă totală de 77.140 metri pătraţi, ce urmează a fi lansat sub brandul Global Logistics, se arată într-un comunicat de presă emis Redacţiei noastre.

Echipa Biriş Goran a fost formată din Daniela Lazea (Partener, Practica de Real Estate), Ruxandra Jianu (Partener, Taxe) Teodora Moţatu (Avocat Senior, Practica de Drept societar/Fuziuni şi Achiziţii).

Daniela Lazea a declarat: "Suntem încântaţi că am asistat Global Vision într-o tranzacţie complexă ce demonstrează maturitatea pieţei imobiliare din România. Am oferit asistenţă clientului nostru într-o importantă tranzacţie ce vizează centre logistice, ceea ce va duce la dezvoltarea împreună cu Globalworth a unui proiect pe baza unei cooperări de lungă durată a părţilor implicate, în directă legătură cu o investiţie semnificativă pe piaţa din România".

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice.

Investiţii

Perspective

Companii

Sisteme de securitate socială în sectorul de construcţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

România s-a confruntat şi se confruntă în sectorul de construcţii cu aceleaşi probleme - dependenţa de vreme, schimbări frecvente ale angajatorilor, costul formării profesionale greu de suportat de către companii şi recent cu o acută lipsă de forţă de muncă calificată - cu care se confruntă sectorul şi în alte ţări europene.

Porotherm - Sistem de zidărie ceramică

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

Blocurile ceramice şlefuite, de înaltă precizie, Porotherm Profi sunt unice pe piaţa din România şi înglobează tehnologie de producţie de cea mai nouă generaţie.

Internaţional