Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2019

Grupul TeraPlast numeşte un nou director general la Depaco

V.D. Ştirile Zilei /

Grupul TeraPlast numeşte un nou director general la Depaco

Grupul TeraPlast a anunţat, astăzi, că Marian Pîrvu a preluat, începând cu luna ianuarie 2019, poziţia de director general al Depaco, unul dintre cei mai importanţi producători români de ţigle metalice, sub marca Wetterbest.

Depaco face parte din Grupul TeraPlast, cel mai mare producător de materiale de construcţii cu capital românesc şi unul dintre cele mai mari grupuri industriale locale.

"Marian Pîrvu are o experienţă vastă, activând de peste 20 de ani în sectorul construcţiilor industriale şi rezidenţiale, perioadă în care a ocupat inclusiv poziţii manageriale, precum cele de director comercial, director de producţie, director de operaţiuni sau director general. A fost, de asemenea, membru în comitetele de management din companiile în care a activat, ocupând şi funcţia de vice-preşedinte", se arată în comunicat.

Pîrvu are expertiză şi la nivel internaţional, în rolurile sale anterioare gestionând activităţi în mai multe ţări din regiunea Europei Centrale şi de Est, precum Bulgaria, Ungaria, Cehia, Ucraina, Serbia, Croaţia, Slovenia sau Slovacia.

După 18 ani de dezvoltare, timp în care s-a făcut trecerea de la importator la producător local de succes, conducerea Depaco a decis, în 2017, să treacă printr-o nouă etapă de dezvoltare, prin parteneriatul cu grupul industrial TeraPlast, care a preluat controlul asupra pachetului majoritar de acţiuni.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice.

Investiţii

Perspective

Companii

Sisteme de securitate socială în sectorul de construcţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

România s-a confruntat şi se confruntă în sectorul de construcţii cu aceleaşi probleme - dependenţa de vreme, schimbări frecvente ale angajatorilor, costul formării profesionale greu de suportat de către companii şi recent cu o acută lipsă de forţă de muncă calificată - cu care se confruntă sectorul şi în alte ţări europene.

Porotherm - Sistem de zidărie ceramică

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

Blocurile ceramice şlefuite, de înaltă precizie, Porotherm Profi sunt unice pe piaţa din România şi înglobează tehnologie de producţie de cea mai nouă generaţie.

Internaţional