Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2019

HORNBACHRomânii preferă articolele Drive In

A.P. Ştirile Zilei /

Românii preferă articolele Drive In

Românii preferă să achiziţioneze articole Drive In. Zonele Drive In din magazinele Hornbach au, în medie, 8.500 mp, cea mai mare suprafaţă întâlnită în magazinele de profil, şi reunesc aproximativ 5.000 de articole, potrivit specialiştilor Hornbach.

Mugurel-Horia Rusu, Director General al Hornbach România, a declarat: "În România, Hornbach a venit cu iniţiativa implementării acestui concept din dorinţa de a le oferi clienţilor posibilităţi atractive de achiziţionare a unor produse, care prin dimensiune şi greutate reprezintă o provocare. Clienţii, majoritar persoane care dezvoltă proiecte de tip DIY, meşteri sau profesionişti din domeniul construcţiilor, au identificat imediat avantajele cumpărăturilor din Drive In, respectiv posibilitatea încărcării direct de pe raft în propria maşină şi varietatea sortimentului existent".

Pe lângă cele trei articole aflate în topul achiziţiilor din Drive In - cărămida, pavajele şi ţigla -, românii cumpără în număr mare şi materiale de izolare a locuinţei, plăci din gips-carton performante, lemn şi cherestea de calitate, precum şi articole ambalate în saci, indispensabile pentru orice construcţie durabilă. Tot din Drive In clienţii pot achiziţiona produsele auxiliare proiectelor, precum roabe, betoniere, scări sau remorci, pentru

a-şi realiza propriul proiect de la început până la sfârşit.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice.

Investiţii

Perspective

Companii

Sisteme de securitate socială în sectorul de construcţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

România s-a confruntat şi se confruntă în sectorul de construcţii cu aceleaşi probleme - dependenţa de vreme, schimbări frecvente ale angajatorilor, costul formării profesionale greu de suportat de către companii şi recent cu o acută lipsă de forţă de muncă calificată - cu care se confruntă sectorul şi în alte ţări europene.

Porotherm - Sistem de zidărie ceramică

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

Blocurile ceramice şlefuite, de înaltă precizie, Porotherm Profi sunt unice pe piaţa din România şi înglobează tehnologie de producţie de cea mai nouă generaţie.

Internaţional