Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2019

Hotelul Lido by Phoenicia - investiţie de 5 milioane euro

T.I. Ştirile Zilei /

Hotelul Lido by Phoenicia - investiţie de 5 milioane euro

Phoenicia Hotels redeschide luni, 28 ianuarie, porţile hotelului Lido by Phoenicia, după un amplu proces de renovare, potrivit unui comunicat al instituţiei remis, astăzi, Redacţiei noastre.

Hotelul, situat pe Bulervardul Magherul, va fi clasificat la patru stele, având 115 camere, dintre care 18 apartamente.

În interior au fost păstrate unele elemente originale, precum liftul, tavanul din unele camere şi treptele şi dispune de două restaurante - Restaurant Lido şi Lido's Brasserie & Bar, două săli de conferinţă, sală de fitness şi masaj.

Lido by Phoencia îşi propune să devină şi o importantă platformă de promovare a valorilor româneşti şi internaţionale, astfel încât pe holurile hotelului se găsesc tablouri cu Bucureştiul de altădată, ce aparţin unor pictori autohtoni.

Investiţia iniţială se ridică la 5 milioane de euro, urmând ca în perioada următoare hotelul să beneficieze şi de un nou restaurant, centru Spa, dar şi de o piscină cu valuri amplasată în curtea interioară a hotelului.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice.

Investiţii

Perspective

Companii

Sisteme de securitate socială în sectorul de construcţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

România s-a confruntat şi se confruntă în sectorul de construcţii cu aceleaşi probleme - dependenţa de vreme, schimbări frecvente ale angajatorilor, costul formării profesionale greu de suportat de către companii şi recent cu o acută lipsă de forţă de muncă calificată - cu care se confruntă sectorul şi în alte ţări europene.

Porotherm - Sistem de zidărie ceramică

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

Blocurile ceramice şlefuite, de înaltă precizie, Porotherm Profi sunt unice pe piaţa din România şi înglobează tehnologie de producţie de cea mai nouă generaţie.

Internaţional