Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2019

ÎN PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI:Peste 12.700 de locuinţe, date în folosinţă

M.I. Ştirile Zilei /

Peste 12.700 de locuinţe, date în folosinţă

Peste 12.700 de locuinţe au fost date în folosinţă în primul trimestru al acestui an, în creştere cu 2.441 locuinţe faţă de trimestrul I 2018, potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică, publicate ieri.

Pe medii de rezidenţă, cele mai multe locuinţe au fost construite în mediul urban (59,2%).

"Repartiţia pe fonduri de finanţare a locuinţelor terminate relevă faptul că, în trimestrul I 2019, faţă de trimestrul I 2018, a crescut atât numărul locuinţelor terminate din fonduri private cât şi din fondurile publice, cu 2.368 locuinţe, respectiv cu 73 locuinţe", menţionează INS.

Numărului locuinţelor finalizate a crescut în următoarele regiuni de dezvoltare: Centru (+789 locuinţe), Bucureşti-Ilfov (+558), Nord-Est (+379), Nord-Vest (+354), Sud-Vest Oltenia (+218), Sud-Est (+196) şi Sud-Muntenia (+48). În regiunea de dezvoltare Vest, numărul de locuinţe terminate este în scădere faţă de trimestrul I 2018 (-101 locuinţe).

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice.

Investiţii

Perspective

Companii

Sisteme de securitate socială în sectorul de construcţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

România s-a confruntat şi se confruntă în sectorul de construcţii cu aceleaşi probleme - dependenţa de vreme, schimbări frecvente ale angajatorilor, costul formării profesionale greu de suportat de către companii şi recent cu o acută lipsă de forţă de muncă calificată - cu care se confruntă sectorul şi în alte ţări europene.

Porotherm - Sistem de zidărie ceramică

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

Blocurile ceramice şlefuite, de înaltă precizie, Porotherm Profi sunt unice pe piaţa din România şi înglobează tehnologie de producţie de cea mai nouă generaţie.

Internaţional