Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2019

INVESTIŢII ÎN REŢELE UTILITĂŢIInvestiţie în extinderea reţelelor de apă din Arad

C.P. Ştirile Zilei /

"Compania de Apă Arad" SA a demarat o licitaţie deschisă pentru atribuirea lucrărilor de extindere a reţelelor de apă din Curtici şi reabilitare şi extindere a reţelelor de canalizare din Curtici, Macea şi Sântana. Valoarea estimată a contractului este de aproape 72,7 milioane lei, fără TVA, potrivit unui anunţ de participare publicat prin Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Criteriul de atribuire vizează obţinerea ofertei celei mai avantajoase din punct de vedere economic, preţul ofertei având o pondere de 30%, metodologia de execuţie a lucrărilor de 30%, strategiile privind factorii de risc 20%, respectiv organizarea şi planificarea în timp a activităţilor pe durata contractului 20%. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 7 martie 2011. Durata contractului este de 30 de luni începând cu data atribuirii contractului, conform aceleiaşi surse.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice.

Investiţii

Perspective

Companii

Sisteme de securitate socială în sectorul de construcţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

România s-a confruntat şi se confruntă în sectorul de construcţii cu aceleaşi probleme - dependenţa de vreme, schimbări frecvente ale angajatorilor, costul formării profesionale greu de suportat de către companii şi recent cu o acută lipsă de forţă de muncă calificată - cu care se confruntă sectorul şi în alte ţări europene.

Porotherm - Sistem de zidărie ceramică

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

Blocurile ceramice şlefuite, de înaltă precizie, Porotherm Profi sunt unice pe piaţa din România şi înglobează tehnologie de producţie de cea mai nouă generaţie.

Internaţional