Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2019

JOI:Delta Studio a inaugurat noi ambiente interioare

A.A. Ştirile Zilei /

Foto: Dragoş Bonea

Foto: Dragoş Bonea

Delta Studio a inaugurat joi noi ambiente interioare, în showroom-ul din Bucureşti. La evenimentul anual, au participat peste 300 de arhitecţi, designeri de interior şi pasionaţi de domeniu, anunţă un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Dragoş Bonea, directorul general Delta Studio a declarat: "Acest eveniment marchează şi un important parteneriat cu Ordinul Arhitecţilor, prin care dorim să sprijinim colaborarea între arhitecţi, furnizori, dezvoltatori şi clienţi finali. Delta Studio este o platformă pentru colaboratori, conectată la ultimele tendinţe în design. Anul acesta am investit 50.000 euro în noile ambiente".

Publicul a fost întâmpinat la intrare de modelul în mărime naturală al unei girafe. Văzută în premieră la Salone del Mobile Milano, alături de alte produse ce au fost expuse în showroom, Girafa Îndrăgostită a fost semnalul evenimentului ce a început la ora 20:00 şi a durat până târziu în noapte.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice.

Investiţii

Perspective

Companii

Sisteme de securitate socială în sectorul de construcţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

România s-a confruntat şi se confruntă în sectorul de construcţii cu aceleaşi probleme - dependenţa de vreme, schimbări frecvente ale angajatorilor, costul formării profesionale greu de suportat de către companii şi recent cu o acută lipsă de forţă de muncă calificată - cu care se confruntă sectorul şi în alte ţări europene.

Porotherm - Sistem de zidărie ceramică

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

Blocurile ceramice şlefuite, de înaltă precizie, Porotherm Profi sunt unice pe piaţa din România şi înglobează tehnologie de producţie de cea mai nouă generaţie.

Internaţional