Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2019

LA ONE NORTH GATE:United Properties investeşte un milion de euro

A.L. Ştirile Zilei /

United Properties investeşte un milion de euro

One United Properties anunţă o investiţie de 1 milion de Euro într-un proces de retehnologizare şi un nou concept de lobby şi spaţii comune pentru One North Gate, localizat în zona de business din proximitatea mall Promenada, pe bvd Pipera nr 2, se arată într-un comunicat de presă, remis astăzi, Redacţiei noastre.

"Pe lângă proiectele noi, unde strategia este să dezvoltăm comunităţi în concepte mixte, avem un portofoliu de 35.000 mp - One North Gate şi One Victoriei Center - pentru care vizăm noi investiţii cu scopul îmbunătăţirii produsului la standardele din prezent", explică Ionuţ Dumitrescu, Co-fondator One Office, divizia de birouri a One United Properties, potrivit comunicatului.

Cu o suprafaţă totală închiriabilă (GLA) de 23.000 mp în două corpuri de clădire şi 504 de locuri de parcare, centrul de afaceri va fi disponibil începând cu trimestrul trei al acestui an. Investiţia în retehnologizare vizează certificarea parcului de afaceri One North Gate în sistemul BREEAM, ţintind pentru "BREEAM Excellent". Noul concept al recepţiei, curţii interioare şi spaţiilor comune pune accent pe dezvoltarea unor zone de socializare şi relaxare. Acesta este semnat de echipa Lemon Interior Design, cunoscută pentru proiectele pe segmentul rezidenţial de lux.

ONE UNITED PROPERTIES este un dezvoltator imobiliar din Bucureşti. Înfiinţată în 2007 de Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu, One United Properties este cunoscută pentru proiecte cum ar fi One Floreasca Lake, One Herastrau Park, One Charles de Gaulle sau One Herastrau Plaza. Începând cu 2017, a fost înfiinţată divizia de birouri, One Office, care are astăzi un portofoliu existent de 35.000 mp (business park-ul One North Gate şi clădirea One Victoriei Center, fosta Bucharest Corporate Center) şi un pipeline de 150.000 mp (One Tower, parte din One Floreasca City, One Cotroceni Park şi One Verdi Park).

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice.

Investiţii

Perspective

Companii

Sisteme de securitate socială în sectorul de construcţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

România s-a confruntat şi se confruntă în sectorul de construcţii cu aceleaşi probleme - dependenţa de vreme, schimbări frecvente ale angajatorilor, costul formării profesionale greu de suportat de către companii şi recent cu o acută lipsă de forţă de muncă calificată - cu care se confruntă sectorul şi în alte ţări europene.

Porotherm - Sistem de zidărie ceramică

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

Blocurile ceramice şlefuite, de înaltă precizie, Porotherm Profi sunt unice pe piaţa din România şi înglobează tehnologie de producţie de cea mai nouă generaţie.

Internaţional