Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2019

Neo Timpuri Noi a primit autorizaţia de construire

I.T. Ştirile Zilei /

Neo Timpuri Noi a primit autorizaţia de construire

Neo Timpuri Noi a primit autorizaţia de construire a unui imobil cu funcţiune mixtă, comerţ şi locuire şi a început deja lucrările la acest complex, potrivit unui comunicat de presă remis, astăzi, Redacţiei noastre.

Situat pe un teren intravilan de 3835 mp, în sectorul trei al Capitalei, Neo Timpuri Noi va avea opt etaje: 108 unităţi locative (65 apartamente de 2 camere, 31 apartamente de trei camere, 12 apartamente de patru camere), spaţii comerciale şi parcare subterana si exterioară supraetajată.

Acest complex va beneficia de un design contemporan elegant, la care se adaugă avantajele clădirilor verzi, pentru care One United Properties a început deja demersurile de certificare Green Homes, o caracteristică a tuturor proiectelor companiei.

Divizia de real estate NEO are în portofoliu ansambluri rezidenţiale exclusiviste atât în Bucureşti, cât şi pe litoral.

Compania a fost înfiinţată în luna august a anului 2018 şi are achiziţionate primele trei locaţii: NEO Floreasca Lake, NEO Timpuri Noi şi NEO Mamaia.

Divizia NEO face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung a companiei One United Properties şi este un proiect care se aliniază standardelor exclusiviste ale ansamblurilor rezidenţiale din portofoliu.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice.

Investiţii

Perspective

Companii

Sisteme de securitate socială în sectorul de construcţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

România s-a confruntat şi se confruntă în sectorul de construcţii cu aceleaşi probleme - dependenţa de vreme, schimbări frecvente ale angajatorilor, costul formării profesionale greu de suportat de către companii şi recent cu o acută lipsă de forţă de muncă calificată - cu care se confruntă sectorul şi în alte ţări europene.

Porotherm - Sistem de zidărie ceramică

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

Blocurile ceramice şlefuite, de înaltă precizie, Porotherm Profi sunt unice pe piaţa din România şi înglobează tehnologie de producţie de cea mai nouă generaţie.

Internaţional