Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2019

Parcul Doraly a închiriat un pavilion retailerului Jysk

E.T. Ştirile Zilei /

Parcul Doraly a închiriat un pavilion retailerului Jysk

Doraly Expo Market a închiriat unul dintre cele trei noi pavilioane deschise, anul acesta, gigantului danez Jysk, potrivit unui comunicat al companiei.

Lanţul de retail va inaugura noul magazin în această toamnă, într-un spaţiu de 1350 mp, cu ieşire la DN2, pentru amenajarea căruia Expo Market Doraly a investit 1 milion de euro.

"Extinderea şi modernizarea spaţiilor disponibile pentru închiriere reprezintă consecinţa firească a dezvoltării activităţii Doraly Expo Market. În plus, numărul de vizitatori, ce a atins 3 milioane în 2018, îşi menţine tendinţa de creştere, solicitările merg către o gamă tot mai diversificată de produse, iar noi încercăm să le venim în întâmpinare, atrăgând tot mai mulţi comercianţi de marcă, aşa cum este şi Jysk", a declarat Alexandru Rusu, CEO Doraly, citat în comunicat.

Pavilionul P10, care va găzdui Jysk, face parte dintr-un efort de extindere a parcului comercial Doraly care cuprinde alte două pavilioane, P9 şi P11.

P9 este un pavilion destinat exclusiv comerţului de tip retail, cu spaţii disponibile pentru închiriere între 360 şi 2000 mp.

Investiţia totală se ridică la 5 milioane de euro pentru amenajarea celor 6.320 mp, cât măsoară pavilionul.

"Proiectul Doraly este unul important pentru piaţa actuală, mai ales dacă luăm în considerare tendinţa de dezvoltare a schemelor de retail cu preponderenţă pe structura parcurilor comerciale. Reuşita proiectului demonstrează că orice zona neacoperită încă de astfel de proiecte poate fi exploatată cu o strategie bine pusă la punct. În cazul Doraly, o componentă importantă a strategiei are la bază contextul favorabil din punct de vedere comercial creat de istoricul zonei, unul caracterizat de comerţul cu amănuntul. De altfel discutăm deja cu retaileri de volum din zona de fashion, electronice şi alimentar, proiectând pentru Doraly o acoperire consistentă din acest punct de vedere a zonei AfumaţI", a susţinut Cristina Toros, Senior Consultant, Retail Advisory & Transaction al CBRE România, citată în comunicat.

Cel de-al treilea spaţiu nou este P11, un pavilion de mai mici dimensiuni, sub 200 mp, pentru închirierea căruia se poartă deja negocieri cu o bancă, lărgind astfel gama serviciilor de acest tip oferite chiriaşilor. În acest moment, în Complexul Comercial Doraly sunt deja prezente Banca Transilvania, BRD - Societe Generale, First Bank şi Idea Bank.

Odată cu închirierea noilor pavilioane amenajate, numărul total al producătorilor, importatorilor şi distribuitorilor din parcul comercial Doraly va ajunge la aproape 600 de comercianţi distribuiţi în 37 de pavilioane, în timp ce pe platforma doraly.ro sunt listaţi 208 comercianţi şi un număr de aproximativ de 55.000 de articole expuse spre vânzare.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice.

Investiţii

Perspective

Companii

Sisteme de securitate socială în sectorul de construcţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

România s-a confruntat şi se confruntă în sectorul de construcţii cu aceleaşi probleme - dependenţa de vreme, schimbări frecvente ale angajatorilor, costul formării profesionale greu de suportat de către companii şi recent cu o acută lipsă de forţă de muncă calificată - cu care se confruntă sectorul şi în alte ţări europene.

Porotherm - Sistem de zidărie ceramică

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

Blocurile ceramice şlefuite, de înaltă precizie, Porotherm Profi sunt unice pe piaţa din România şi înglobează tehnologie de producţie de cea mai nouă generaţie.

Internaţional