Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 1 / 2023

PIAŢA IMOBILIARĂValea Prahovei: Apartamente de vânzare la Sinaia

F.A. Piaţa Imobiliară /

Valea Prahovei: Apartamente de vânzare la Sinaia

Apartamentele sunt amplasate în imobilul situat în zona Furnica, remarcabilă din punct de vedere istoric, totodată una dintre zonele cel mai bine conservate din punct de vedere arhitectural.

Imobilul P+3E+Em+M, finalizat în anul 2009, are în componenţă 16 unităţi locative, din care: o garsonieră, 13 apartamente cu două camere şi două apartamente tip duplex situate la ultimul nivel.

Clădirea a fost construiă pe cadre de beton armat şi planşee din beton armat, zidăria fiind din cărămidă. Pe exterior a fost aplicată izolaţie dublă.

Fiecare apartament beneficiază de contorizare individuală pentru apă, gaz, electricitate; Interfon; Boxă la demisol; Loc de parcare (în curs de amenajare); Administrare permanentă a părţilor comune.

Preţurile pornesc de la 105.000 euro pentru un apartament cu 2 camere, la parter, suprafaţa utilă de 68 mp şi ajung până la 265.000 euro pentru un apartament la mansardă, 3 camere, 150 mp suprafaţă utilă (preţurile includ TVA).

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional