Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2019

PREMIILE STAR CONSTRUCT 2018BURSA Construcţiilor - cea mai completă sursă de informaţii din sectorul construcţiilor

E.O. Ştirile Zilei /

BURSA Construcţiilor - cea mai completă sursă de informaţii din sectorul construcţiilor

Revista BURSA Construcţiilor a primit, miercuri, Diploma de Excelenţă pentru cea mai completă sursă de informaţii din sectorul construcţiilor, în cadrul Galei Federaţiei Patronatelor Societăţilor din Construcţii (FPSC) Star Construct 2018 - ediţia inaugurală.

În cei 21 ani de apariţie neîntreruptă, revista BURSA Construcţiilor a publicat informaţii extrem de utile atât investitorilor în construcţii, antreprenorilor, arhitecţilor, producătorilor şi distribuitorilor de materiale de construcţii, precum şi beneficiarilor implicaţi în proiecte de investiţii în construcţii rezidenţiale, comerciale, industriale şi de infrastructură. Printre altele, publicaţia găzduieşte articole şi interviuri din piaţa financiar-bancară, din mediul investiţional, dar şi din sectorul smart city.

În cadrul Galei de miercuri seara, FPSC a mai premiat companiile Abral Art Product, Aluprof System Romania, Reynaers Aluminium, TIAB SA, Avantgarden Immo Invest, Bog'art, Con A, Acvatot, Art Protect, Appfe, Lion Broker de Asigurare şi Reasigurare, Duo Part Consulting, Cte Solution, Casa Noas­tră, Frankstahl, Gre Co, Alukonigstahl, Sixense Soldata, Konigfrankstahl, Henkel România Divizia de Adezivi, Sipex, Concelex, Casa Socială a Constructorilor.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice.

Investiţii

Perspective

Companii

Sisteme de securitate socială în sectorul de construcţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

România s-a confruntat şi se confruntă în sectorul de construcţii cu aceleaşi probleme - dependenţa de vreme, schimbări frecvente ale angajatorilor, costul formării profesionale greu de suportat de către companii şi recent cu o acută lipsă de forţă de muncă calificată - cu care se confruntă sectorul şi în alte ţări europene.

Porotherm - Sistem de zidărie ceramică

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

Blocurile ceramice şlefuite, de înaltă precizie, Porotherm Profi sunt unice pe piaţa din România şi înglobează tehnologie de producţie de cea mai nouă generaţie.

Internaţional