Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2019

Prime Kapital accelerează fazele proiectului rezidenţial Avalon Estate

R.R. Piaţa Imobiliară /

Prime Kapital a decis obţinerea autorizaţiei de construire pentru întregul proiect rezidenţial Avalon Estate, care prevede 733 de unităţi locative, şi nu pentru fiecare fază în parte, aşa cum a anunţat la debutul proiectului, a trans-mis investitorul, ieri, prin intermediul unui comunicat de presă.

Dezvoltatorul susţine că a luat această decizie ca urmare a succesului ofertei de pre-vânzare şi a cererii ridicate din partea potenţialilor clienţi, motivând că obţinerea autorizaţiilor pentru întregul proiect permite accelerarea lucrărilor şi eficientizează ritmul de livrare a locuinţelor din cadrul proiectului, lucrările de construcţie fiind programate să înceapă în toamna acestui an, iar primii locatari urmând să se mute la sfârşitul anului 2020.

Potrivit Prime Kapital, a fost epuizat tot stocul de 38 de unităţi disponibile în perioada de pre-vânzare. Dezvoltatorul a anunţat că townhouse-urile au fost rezervate în proporţie de 50%, iar apartamentele Parkview în proporţie de 67%, în prezent existând o listă de aşteptare pentru locuinţele din complex, preţurile fiind cuprinse între 95.000 şi 284.000 de euro.

Maggie Kitshoff, Residential&Office Managing Director Prime Kapital, a declarat: "Cererea ridicată pentru locuinţele din Avalon Estate ne-a convins să solicităm o singură autorizaţie de construire. Întregul ansamblu a fost proiectat integral până la cele mai mici detalii. Acest lucru ne-a permis să începem lucrările de amenajare a spaţiilor verzi încă din 2018. Am fost foarte mulţumiţi de reacţiile potenţialilor clienţi şi de rezultatele pozitive ale ofertei de pre-vânzare şi am luat decizia să accelerăm fazele proiectului în concordanţă cu vânzările".

Proiectul Avalon Estate prevede parcuri extinse, un club privat, o piscină naturală şi servicii comunitare şi va reuni un mix de locuinţe: vile, townhouse-uri şi apartamente realizate în stiluri şi compartimentări diferite.

Complexul rezidenţial se va întinde pe 8,1 hectare şi va avea, în total, 733 de locuinţe, realizate în linie cu o filosofie unică de design structural, iar conceptul include grădini pentru toate tipurile de unităţi, ceea ce înseamnă că vilele vor avea zone exterioare în faţă şi spate, townhouse-urile - grădini frontale şi terase private generoase, iar apartamentele - terase şi grădini.

Potrivit comunicatului transmis, dezvoltatorul a finalizat, deja, prima etapă de amenajare a zonelor verzi, prin plantarea a 150 de arbori în parcul central şi în zona de pe malul lacului.

Recent, dezvoltatorul a anunţat că intră pe piaţa imobiliară din Iaşi cu un proiect imobiliar de anvergură, întins pe 10 hectare - Silk District - primul ansamblu mixed-use pe care Prime Kapital îl aduce în ţara noastră, venind să completeze oferta din sectorul office şi rezidenţial din oraş, după cum au afirmat reprezentanţii dezvoltatorului. Silk District va fi un ansamblu imobiliar brown-field şi reprezintă cea mai mare investiţie de profil din zona Moldovei, potrivit insvestitorului. Proiectele imobiliare de tip mixed-use ar putea ajuta la reducerea haosului din oraşe, iar zonele neutilizate, precum fostele fabrici, reprezintă locaţii potrivite pentru noi dezvoltări rezidenţiale, afirma, recent, Maggie Kitshoff, potrivit căreia regenerarea urbană a zonelor de tip brownfield, din oraşele româ-neşti, este foarte importantă întrucât ajută la îmbunătăţirea standardului de viaţă al comunităţilor din jurul acestora.

În plus, spre finalul anului trecut, Prime Kapital a anunţat că investeşte într-un alt proiect imobiliar, Marmura Residence, întins pe 1,5 hectare şi compus din cinci clădiri care vor găzdui, în total, 458 de apartamente. Complexul este situat în Bucureştii Noi, în apropierea staţiei de metrou Jiului, iar apartamentele sunt grupate în patru categorii: studio-uri duble, două, trei şi patru camere.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice.

Investiţii

Perspective

Companii

Sisteme de securitate socială în sectorul de construcţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

România s-a confruntat şi se confruntă în sectorul de construcţii cu aceleaşi probleme - dependenţa de vreme, schimbări frecvente ale angajatorilor, costul formării profesionale greu de suportat de către companii şi recent cu o acută lipsă de forţă de muncă calificată - cu care se confruntă sectorul şi în alte ţări europene.

Porotherm - Sistem de zidărie ceramică

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

Blocurile ceramice şlefuite, de înaltă precizie, Porotherm Profi sunt unice pe piaţa din România şi înglobează tehnologie de producţie de cea mai nouă generaţie.

Internaţional