Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2019

RE/MAX România inaugurează 4 noi birouri în Capitală

A.L. Ştirile Zilei /

Ginei Ghiţă

Ginei Ghiţă

RE/MAX România anunţă extinderea reţelei din România cu încă patru birouri, toate în Bucureşti. Cele mai recente francize deschise sunt RE/MAX Impact, RE/MAX Discovery, RE/MAX New Vision şi RE/MAX Opportunity, portofoliul companiei cumulând, astfel, un total de 11 birouri şi peste 100 de agenţi în Capitală.

"Am dorit să intrăm în domeniul imobiliar convinşi fiind că vrem să activăm în acest domeniu toată viaţa. Motivul pentru care am ales franciza RE/MAX a fost, în principal, poziţionarea de care se bucură brandul pe piaţa imobiliară, noi având în plan încă de la început asumarea unei poziţionări premium", a declarat Marius Ghiţă, Broker/Owner RE/MAX Impact, potrivit unui comunicat de presă remis astăzi, Redacţiei noastre.

Potrivit Ginei Ghiţă, Broker/Owner, principalul obiectiv al biroului în perioada următoare constă în atragerea de agenţi motivaţi şi dornici să facă performanţă în domeniul imobiliar, oferind servicii profesionale axate pe reprezentarea exclusivă a clientului, se mai arată în comunicat.

"Vrem să facem o diferenţă în segmentul de consultanţă imobiliară din România, ajutând oamenii să-şi tranzacţioneze bunurile într-un mod corect şi profesionist, demonstrându-le, totodată, că nu suntem simpli intermediari, ci le suntem parteneri în aceste decizii importante", a declarat Maria Khantsis, Broker/Owner RE/MAX New Vision, despre obiectivele biroului său recent deschis.

Deoarece se află la început în acest domeniu, Maria şi Yigal Khantsis, antreprenorii care au pus bazele francizei RE/MAX New Vision, au decis să colaboreze cu RE/MAX datorită nivelului de suport şi cunoştinţe obţinute prin acest parteneriat, precum şi asocierii cu unul dintre cele mai mari branduri imobiliare la nivel mondial. Printre planurile lor pe termen lung, pe lângă dezvoltarea business-ului propriu, se numără îmbunătăţirea imaginii agentului imobiliar în România.

Cristina Bogatu, cea care a pus bazele RE/MAX Discovery, este un alt exemplu de Broker/ Owner fără experienţă anterioară în domeniul imobiliarelor, care se bucură de avantajele integrate ale achiziţionării unei francize RE/MAX.

"Am ales RE/MAX datorită reprezentării puternice a brandului pe piaţa imobiliară, a modelului de business simplu, fără angajaţi, stocuri de marfă etc., precum şi posibilităţii de a face business într-un domeniu dinamic şi în care se vehiculează sume importante de bani", a declarat Cristina Bogatu, Broker/Owner RE/MAX Discovery, potrivit comunicatului.

De altfel, obiectivul dorit este creşterea numărului de agenţi şi a volumului de activitate într-un timp cât mai scurt, scopul său ca Broker/Owner fiind recrutarea şi conducerea biroului, format din oameni talentaţi şi productivi. Antreprenoarea îşi propune ca până la finele anului să colaboreze deja cu circa 8-10 agenţi.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice.

Investiţii

Perspective

Companii

Sisteme de securitate socială în sectorul de construcţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

România s-a confruntat şi se confruntă în sectorul de construcţii cu aceleaşi probleme - dependenţa de vreme, schimbări frecvente ale angajatorilor, costul formării profesionale greu de suportat de către companii şi recent cu o acută lipsă de forţă de muncă calificată - cu care se confruntă sectorul şi în alte ţări europene.

Porotherm - Sistem de zidărie ceramică

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

Blocurile ceramice şlefuite, de înaltă precizie, Porotherm Profi sunt unice pe piaţa din România şi înglobează tehnologie de producţie de cea mai nouă generaţie.

Internaţional