Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2019

Sectorul eolian european necesita investitii masive pana in 2020

A.D. Perspective /

Sectorul eolian european necesita investitii masive pana in 2020

Dezvoltarea sectorului energiei eoliene din Europa necesita pana in anul 2020 investitii cuprinse intre 90 si 123 miliarde de euro pentru a ajunge la o putere instalata de 40 GW.

Desi piata finaciara ar putea furniza aceasta suma, investitiile sunt blocate de incertitudinea cauzata de schimbarea cadrului de reglementare, potrivit unui raport realizat de Asociatia Europeana pentru Energie Eoliana (EWEA).

"Subminand stabilitatea investitiilor, guvernele pun in pericol cresterea verde, crearea de locuri de munca si o industrie europeana de varf", a declarat Thomas Becker CEO al Asociatiei Europene pentru Energie Eoliana (EWEA).

Investitorii ar fi incurajati sa continue expansiunea sectorului eolian daca ar avea garantia unor cadre nationale stabile si a unor tinte obligatorii la nivelul Uniunii Europene in ceea ce priveste energia regenerabila pana in anul 2030, sustine reprezentantul EWEA.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice.

Investiţii

Perspective

Companii

Sisteme de securitate socială în sectorul de construcţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

România s-a confruntat şi se confruntă în sectorul de construcţii cu aceleaşi probleme - dependenţa de vreme, schimbări frecvente ale angajatorilor, costul formării profesionale greu de suportat de către companii şi recent cu o acută lipsă de forţă de muncă calificată - cu care se confruntă sectorul şi în alte ţări europene.

Porotherm - Sistem de zidărie ceramică

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

Blocurile ceramice şlefuite, de înaltă precizie, Porotherm Profi sunt unice pe piaţa din România şi înglobează tehnologie de producţie de cea mai nouă generaţie.

Internaţional