Bursa Construcţiilor
Revista Bursa Construcţiilor nr. 5 / 2019

TeraPlast a prelungit mandatele directoriilor Grupului

A.P. Ştirile Zilei /

Foto: Dorel Goia

Foto: Dorel Goia

Grupul TeraPlast a prelungit mandatele a doi dintre directorii Grupului: Ioana Birta, Director financiar, şi Cosmin Pătroiu, Director General TeraSteel, pentru o perioadă de 4 ani, anunţă un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Decizia a fost luată de către Consiliul de Administraţie în data de 10 iunie 2019

Dorel Goia, preşedinte al Consiliului de Administraţie TeraPlast a declarat:"Grupul TeraPlast se află într-o continuă expansiune, iar rezultatele bune pe care le-am înregistrat în ultimii ani se datorează echipei formate din profesionişti extrem de bine pregătiţi şi dedicaţi. Atât dna Birta, cât şi dl Pătroiu au pregătirea şi experienţa necesare atingerii obiectivelor setate. Le mulţumesc în numele Consiliului de Administraţie celor doi pentru dedicare şi le urez succes în continuare în poziţiile pe care le deţin".

Ioana Birta conduce departamentul financiar al TeraPlast din luna iunie a anului 2017. Sub mandatul Ioanei Birta în calitate de CFO, Grupul TeraPlast a înregistrat anul trecut o creştere de 91% a cifrei de afaceri şi de 55% a EBITDA, comparativ cu 2017. Ioana a contribuit semnificativ la bazele dezvoltării Grupului pe termen mediu prin proiecte ample de investiţii, printre care şi cele în valoare totală de 15 milioane euro, co-finanţate prin schema de ajutor de stat.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Mobilier

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Licitaţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019 /

Câştigătorii licitaţiilor deschise organizate pentru lucrări din fonduri publice.

Investiţii

Perspective

Companii

Sisteme de securitate socială în sectorul de construcţii

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

România s-a confruntat şi se confruntă în sectorul de construcţii cu aceleaşi probleme - dependenţa de vreme, schimbări frecvente ale angajatorilor, costul formării profesionale greu de suportat de către companii şi recent cu o acută lipsă de forţă de muncă calificată - cu care se confruntă sectorul şi în alte ţări europene.

Porotherm - Sistem de zidărie ceramică

Bursa Construcţiilor 5 / 2019

Blocurile ceramice şlefuite, de înaltă precizie, Porotherm Profi sunt unice pe piaţa din România şi înglobează tehnologie de producţie de cea mai nouă generaţie.

Internaţional