Abonament gratuit

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Finanţare

Investiţii

Consilier

Legea

Aspecte legale referitoare la executarea lucrărilor de construire (I)

Bursa Construcţiilor 2 / 2008 /

Cadrul juridic din România referitor la regimul construcţiilor este în principal reprezentat de: (i) Legea nr. 50/1991, (denumită în continuare "Legea Construcţiilor") şi Normele Metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor Legii Construcţiilor (denumite în continuare "Normele"), (ii) Legea nr. 350/2001, (denumită în continuare "Legea Urbanismului"), (iii) Legea nr. 10/1995, (denumită în continuare "Legea privind calitatea în construcţii") şi (iv) Hotărârea de Guvern nr. 273/1994, privind recepţia lucrărilor de construcţii (denumite în continuare "Regulile privind Recepţia").

Arhiva Revistei
BURSA Construcţiilor