Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

PROIECTEDouă locuinţe cuplate atipic

Bursa Construcţiilor 1 / 2011

Locuinţa cuplată prezentată are regimul de înălţime parter plus etaj mansardat şi este construită în asociere de doi parteneri în comuna suburbană a Bucureştiului, Dobroieşti.

Investiţii

INFRASTRUCTURA DE APĂ ŞI APĂ UZATĂGiurgiu: Contract de peste 17 milioane de euro

Bursa Construcţiilor 1 / 2011

Contractul de lucrări "Reabilitarea şi extindere capacităţilor de producţie şi tratare a apei în aglomerările Giurgiu - Slobozia, Bolintin Vale şi Mihăileşti" , în valoare de 17,71 milioane euro, a fost semnat în data de 7 februarie 2011 cu Asocierea "SC Consola Grup Construct S.R.L. - SC Danex Consult SRL", ne-a spus doamna Lucica Neagu, şefa UIP din cadrul SC"Apa Service" Giurgiu.

Consilier

Legea

Internaţional

Arhiva Revistei
BURSA Construcţiilor