Newsletter

Abonaţi-vă gratuit la newsletter şi veţi fi informat care sunt ştirile şi articolele publicate zilnic pe site-ul BURSA CONSTRUCŢIILOR. Aveţi astfel posibilitatea să selectaţi titlurile care vă intereseaza.

Pentru a vedea ediţia de astăzi a newsletter-ului apasă aici.

Ştirile zilei

IONEL DANCĂ, ŞEFUL CANCELARIEI PREMIERULUI LUDOVIC ORBAN:"Autostrăzile Comarnic-Braşov şi Târgu Neamţ-Iaşi, îngropate de guvernarea PSD"

G.M. -

Autostrăzile Comarnic-Braşov şi Târgu Neamţ-Iaşi nu vor mai fi realizate în parteneriat public privat aşa cum stabilise fostul guvern Dăncilă. Cabinetul Orban a discutat, ieri, despre adoptarea unei ordonanţe de urgenţă pentru anularea proiectelor de construire a acestor autostrăzi aprobate de Comisia Naţională de Prognoză în timpul fostei guvernări.

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Perspective

Consilier

Legea

Internaţional