Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Ştirile Zilei

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Cluj-Napoca: Efectul "Prima Casă II" s-a resimţit la Cluj

Bursa Construcţiilor 6 / 2010 /

Programul Prima Casă II s-a resimţit pe piaţa imobiliară din Cluj-Napoca, sporind interesul cumpărătorilor pentru garsoniere şi apartamente cu două camere, cele mai tranzacţionate proprietăţi.

"Prima Casă II a avut un impact similar celui al programului Prima Casă I", susţine Darius Cramba, director de vânzări în cadrul agenţiei Welt Imobiliare.

Proiecte

Casă de vacanţă modulară, din lemn

Bursa Construcţiilor 6 / 2010 /

Sistemul constructiv modular industrializat, din lemn şi derivate, are cu siguranţă o penetraţie rapidă în sectorul locuinţelor - în general - şi al caselor de vacanţă - în special, datorită unor calităţi esenţiale: este ecologic, are eficienţă energetică superioară sistemelor clasice, durata şantierului este redusă substanţial şi, nu în ultimul rând, eficienţa costurilor de execuţie şi exploatare.

Locuinţă unifamilială, tip Aktual

Bursa Construcţiilor 6 / 2010 /

Locuinţa tip Aktual are regimul de înălţime de parter şi mansardă. Suprafaţa construită a casei este de 97,5 mp, iar aria desfăşurată de 179,9 mp.

Amenajări

Finanţare

Investiţii

POS Mediu - Sisteme de apă şi apă uzatăDâmboviţa: Prima etapă - contractarea serviciilor, lucrărilor şi procurarea de bunuri

Bursa Construcţiilor 6 / 2010 /

Unul dintre cele mai mari proiecte de investiţii derulate în România, de circa 140 milioane euro, presupune investiţii în tratarea şi distribuţia apei potabile, precum şi colectarea şi tratarea apelor uzate pentru municipiul Târgovişte şi localităţile Moreni, Găeşti, Pucioasa, Fieni, Titu, Brăneşti, Răzvad, Dragomireşti şi Moroieni.

POS Mediu - Sisteme de apă şi apă uzatăOlt: "Tehnologica Radion" şi "Riloval" Spania derulează contracte de peste 78 milioane de lei

Bursa Construcţiilor 6 / 2010 /

Principalele contracte pentru "Reabilitarea sistemului de distribuţie a apei şi a sistemului de colectare şi tratare a apei uzate în judeţul Olt" au fost atribuite în prima parte a acestui an. Valoarea proiectului este de 292,62 milioane lei (circa 72,7 milioane euro), din care fondurile nerambursabile se ridică la 282,73 milioane lei.

Contractul de finanţare a fost semnat la finele lunii martie 2009, iar proiectul se va derula pe durata a 57 de luni. Beneficiarul proiectului este "Compania de apă Olt" SA.

Vrancea: Cinci din şase licitaţii se reiau

Bursa Construcţiilor 6 / 2010 /

Din cele şase licitaţii implicate de proiectul "Reabilitarea şi modernizarea sistemelor de apă şi apă uzată în judeţul Vrancea", cinci au fost anulate de SEAP.

POS Mediu - Managementul deşeurilorGalaţi: Se lucrează la definitivarea strategiei

Bursa Construcţiilor 6 / 2010 /

Aplicaţia" Managementul integrat al deşeurilor solide în judeţul Galaţi" va fi depusă pentru finanţare din POS Mediu, Axa 2.

La jumătatea lunii august se lucra la definitivarea Master-Planului la nivelul judeţului Galaţi, care are ca obiectiv strategia de colectare, tratare şi evacuare a deşeurilor solide, precum şi identificarea şi prioritizarea listei de investiţii.

POS Mediu - Managementul deşeurilorVâlcea: CJ Vâlcea va depune cererea de finanţare în trimestrul I din 2011

Bursa Construcţiilor 6 / 2010 /

Consiliul Judeţean Vâlcea beneficiază de asistenţa Ministerului Mediului pentru pregătirea proiectului "Sistem de management integrat al deşeurilor solide", prin consorţiul EPEM-Grecia/ISPE Bucureşti.

Obiectivul este realizarea unui sistem unitar judeţean de gestionare a deşeurilor în jurul unui depozit judeţean ecologic care va fi amplasat în comuna Roeşti.

Consilier

Legea

Companii

Internaţional

Arhiva Revistei
BURSA Construcţiilor