Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

OPORTUNITĂŢI ÎN ZONELE TURISTICEPreţurile terenurilor au scăzut cu cel mult 10% faţă de anul trecut

Bursa Construcţiilor 4 / 2009 /

Persoanelor interesate să achiziţioneze mai degrabă decât să îşi construiască o locuinţă într-una din zonele pitoreşti din ţară le oferim în articolul de mai jos o gamă largă de opţiuni. Aflaţi aşadar care sunt preţurile de închiriere sau de achiziţionare a unor apartamente şi vile în mai multe localităţi din ţara. Şi dacă totuşi vreţi să va construiţi case de vacanţă vă spunem şi care sunt preţurile terenurilor din zonele respective.

Proiecte

Casă de vacanţă la munte

Bursa Construcţiilor 4 / 2009 /

Cine face o casă de vacanţă se gândeste să poată găzdui câţiva prieteni sau mai mulţi membri ai familiei, sau la o posibilă recuperare a investiţiei prin închirierea vilei în anumite perioade.

Casă unifamilială

Bursa Construcţiilor 4 / 2009 /

Proiectul prezentat are regimul de înălţime demisol + parter + mansardă.

Amenajări

Preţuri

DEPOZITE DIN TRANSILVANIAComparând cu nivelul din 2007, vânzările sunt constante

Bursa Construcţiilor 4 / 2009 /

Uşoare creşteri de preţuri ale materialelor de construcţie sunt semnalate de depozitele din Transilvania. Astfel, domnul Cornel Drăgan, administratorul societăţii "Luţu" Stamora Germană, judeţul Timiş, ne spune că preţul oţelului beton distribuit este mai mare cu 8% în luna mai, preţul actual ajungând la 1,8 -1,9 lei/kg, TVA inclus.

Investiţii

Consilier

RENOVAREA LOCUINŢEICostul de renovare completă poate începe de la aproximativ 50 euro/mp

Bursa Construcţiilor 4 / 2009 /

Renovarea unei locuinţe poate începe de la mici lucrări de renovare, precum montarea de instalaţii sanitare şi electrice, a gresiei, faianţei, parchetului sau poate ajunge până la "regândirea totală a spaţiului de locuit, prin schimbarea radicală a design-ului interior", declară Paul Şaramet, directorul societăţii "Plenimax" Timişoara.

Legea

REGLEMENTĂRI NOINoi prevederi ale legislaţiei privind cadastrul şi publicitatea imobiliară

Bursa Construcţiilor 4 / 2009 /

În data de 28 aprilie 2009 a intrat în vigoare Ordinul nr. 133/2009 (denumit în continuare "Ordinul nr. 133/2009") pentru modificarea şi completarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a birourilor de cadastru şi publicitate imobiliară, aprobat prin Ordinul directorului general al Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară nr. 633/2006 (denumit în continuare "Regulamentul").

Companii

Internaţional

TURKEYBUILDTurcia este obişnuită să facă faţă crizelor şi să se reinventeze

Bursa Construcţiilor 4 / 2009 /

Pentru Turcia crizele financiare nu reprezintă ceva nou, suntem obişnuiţi să facem faţă acestor situaţii, ne-a declarat Bariş Onay, secretarul general al Uniunii Internaţionale a Centrelor de Construcţii şi consultant al Centrului de Informaţii pentru Construcţii Y.E.M. - Yapi-Endüstri Merkezi.

Arhiva Revistei
BURSA Construcţiilor