Investiţii

Sursa foto: facebook / Nicuşor Dan

NICUŞOR DAN, PRIMARUL GENERAL AL CAPITALEI:"PUZ-urile suspendate în instanţă - cel mai clar exemplu că urbanismul din Bucureşti s-a făcut haotic"

Cele cinci planuri urbanistice zonale (PUZ) de sector suspendate/anulate de către instanţă în acest moment reprezintă cel mai clar exemplu că urbanismul din Bucureşti din ultimii ani s-a făcut haotic, apreciază Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, în cadrul unui inerviu acordat ziarului BURSA. Edilul ne-a precizat: "Consecţinele se văd zi de zi: blocaje în trafic, cartiere fără şcoli, turismul slab dezvoltat. Cel mai grav este că PUZ-urile de sector permiteau ca zonele verzi să devină construibile, ceea ce duce, implicit, la creşterea poluării. Deşi în Bucureşti sunt peste 30 de km de mal de lac (de la est la vest, în nord), în loc să apară în aceste zone oaze de verdeaţă, spaţii destinate sportului sau pentru relaxare, PUZ-urile - acum suspendate - prevedeau construcţii de blocuri de 14 etaje, chiar pe malul lacurilor".

Reviste

Autorizaţii

Autorizaţii de construcţie
Autorizaţii de construcţie emise de primăriile marilor oraşe din ţară. detalii aici

Certificate

Certificate de urbanism
Certificate de urbanism emise de primăriile marilor oraşe din ţară. detalii aici

Licitaţii

Licitaţii Publice - SEAP
Licitaţii din domeniul construcţiilor publicate în Sistemul Electronic pentru Achiziţii Publice - SEAP detalii aici

Bursa.ro
AnuntBursa.ro
mai multe articole >>

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Materiale

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Perspective

Internaţional