Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

PROIECTELocuinţa unifamilială, tip Amfora

Bursa Construcţiilor 6 / 2011

Casa Amfora este proiectată înscrisă unui dreptunghi cu laturile: 9,75m X 13,40 m şi este alcătuită din parter cu funcţiunile: hol acces, hol, cameră de zi, spaţiu pentru servit masa, bucătărie, depozitare, grup sanitar, dormitor, garaj, spaţiu tehnic.

PROIECTELocuinţă unifamilială, tip Optima 4

Bursa Construcţiilor 6 / 2011

Casa Optima 4 este proiectată înscrisă unui pătrat cu laturile: 9,75 m X 9,75 m şi este alcătuită din parter cu funcţiunile: hol acces, cameră de zi, sufragerie, bucătărie, depozitare, grup sanitar, dormitor.

Preţuri

PREŢURIBetoane, mortare, şape: Preţuri minime, maxime şi medii

Bursa Construcţiilor 6 / 2011

Preţurile prezentate în tabelele din paginile următoare au fost calculate pe baza ofertelor transmise, în luna august, de un număr de circa 30 de staţii de betoane de pe întreg cuprinsul ţării, firme a căror listă împreună cu telefoanele de contact o găsiţi în pagina 47. Pentru oferte concrete vă rugăm să contactaţi firmele respective.

Finanţare

Constructorii pot să îşi achiziţioneze echipamente pe fonduri europene

Bursa Construcţiilor 6 / 2011

Roxana MIRCEA, managing partner "Rosi Euro Invest"

În luna septembrie este aşteptată să se redeschidă sesiunea de depunere pentru operaţiunea A2 - Sprijin financiar de până la 1.075.000 lei acordat pentru investiţii pentru întreprinderile mici şi mijlocii. Aceasta se diferenţiază faţă de prima doar prin ajutorul nerambursabil mai mic, maxim 1,075 milioane lei.

Investiţii

DRUMURI JUDEŢENECluj: Cel mai mare proiect de infrastructură al judeţului Cluj din ultimii 20 de ani

Bursa Construcţiilor 6 / 2011

Contractul de lucrări privind proiectarea şi execuţia lucrărilor de reabilitare şi modernizare a drumurilor judeţene din Cluj, pentru perioada 2011-2015, etapa I, a fost semnat, la jumătatea lunii august, de către Consiliul Judeţean Cluj cu asocierea Kiat Group SRL, SC Tehnic Asist SRL ŞI SC Damar Consult SRL. Valoarea totală a proiectului pentru toate cele cinci loturi, însumând 423 de km de drumuri judeţene este de 281,75 milioane lei, fără TVA. Durata maximă de execuţie a lucrărilor este de 48 de luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor, garanţia fiind de cinci ani de la recepţie.

INFRASTRUCTURĂ SERVICII SOCIALEMehedinţi: Două proiecte rămân pe lista de rezervă pentru POR

Bursa Construcţiilor 6 / 2011

Două proiecte de extindere/ reamenajare centre sociale sunt implementate în prezent de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Mehedinţi (DGASPC Mehedinţi), iar alte două se află pe lista de rezervă a proiectelor aprobate spre finanţare prin Programul Operaţional Regional (POR), Axa 3 "Îmbunătăţirea infrastructurii sociale", Domeniul Major de Intervenţie 3.2."Reabilitarea/ modernizarea/dezvoltarea şi echiparea infrastructurii serviciilor sociale".

Consilier

Legea

Companii

PIAŢA-ACOPERIŞURIÎnvelitori din beton: "Elpreco" - creşteri de 15% în primul semestru

Bursa Construcţiilor 6 / 2011

Cifra de afaceri aferentă segmentului de învelitoare realizată de "Elpreco" Craiova a înregistrat creşteri de circa 15% în primul semestru al lui 2011, pe fondul unui volum al producţiei menţinut la cote constante faţă de perioada similară a anului trecut ne-a declarat domnul Dan Căprioară, director general al companiei.

PIAŢA-ACOPERIŞURIMarcegaglia România a început producţia la Timişoara

Bursa Construcţiilor 6 / 2011

În luna mai, Marcegaglia România a achiziţionat fabrica Alubel din Timişoara pentru producţia de panouri izolante. Până la această dată grupul italian deţinea în ţara noastră doar o sucursală comercială. Acum, în sinergie cu Marcegaglia Polonia, noua unitate de la Timişoara va consolida prezenţa grupului pe pieţele cu potenţial din Europa de Est şi din Balcani.

Arhiva Revistei
BURSA Construcţiilor