Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Sectorul 3Doar câteva blocuri de locuinţe noi au fost autorizate în cursul anului trecut

Bursa Construcţiilor 1 / 2010 /

Primăria sectorului 3 nu a mai autorizat, anul trecut, construcţii de mari ansambluri rezidenţiale. Ştefan Dumitraşcu, arhitectul şef al sectorului 3, ne-a declarat: "Desigur, construcţiile de blocuri nu lipsesc, dar vorbim doar de câteva investiţii mici şi medii, de imobile izolate care vor fi ridicate în mai multe zone din sector. În activitatea de autorizare a locuinţelor din cursul anului trecut, predomină construcţia de case noi".

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Locuinţă duplex, cuplată, cu demisol şi etaj

Bursa Construcţiilor 1 / 2010 /

În ansamblurile noi de locuinţe familiale relizate pe parcele de teren cu suprafeţe decente (300-400 mp) se utilizează adesea partiuri de locuinţe duplex (parter şi etaj) cuplate (cu perete comun pe o limită laterală a lotului). Avantajele sunt de natură economică şi urbanistică.

Vilă cu trei dormitoare

Bursa Construcţiilor 1 / 2010 /

Locuinţa prezentată a fost concepută pentru a fi locuită de o familie de oameni de afaceri care îşi petrec destul de puţin timp acasă, fiind majoritatea timpului în deplasări dar, atunci când vin acasă sau când îşi invită prieteni sau parteneri vor să le ofere condiţii optime de relaxare.

Locuinţă unifamilială, tip Proges

Bursa Construcţiilor 1 / 2010 /

Casa Proges, având regimul de înălţime parter şi mansardă, este proiectată înscrisă unui dreptunghi cu laturile: 15,26x16,63 m.

Amenajări

Materiale

Finanţare

Investiţii

Consilier

Legea

Noi modificări ale programului "Prima Casă"

Bursa Construcţiilor 1 / 2010 /

Începând cu data de 30 noiembrie 2009, data intrării în vigoare a Legii nr. 368/20091 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă nr. 60/2009 privind unele măsuri în vederea implementării programului "Prima Casă", obiectivului programului guvernamental "Prima Casă" ("Programul") a fost lărgit, de la facilitarea accesului persoanelor fizice la achiziţia unei locuinţe prin contractarea de credite, şi la ipoteza accesului persoanei fizice la construirea unei asemenea locuinţe.

Companii

Arhiva Revistei
BURSA Construcţiilor