Despre Noi

În cei peste 20 ani de apariţie neîntreruptă, revista "Bursa Construcţiilor" şi-a câştigat reputaţia prin publicarea informaţiilor utile atât investitorilor în construcţii, antreprenorilor, arhitecţilor, producătorilor şi distribuitorilor de materiale de construcţii, cât şi beneficiarilor implicaţi în proiecte de investiţii în construcţii rezidenţiale, comerciale, industriale, infrastructură.

Specific editorial

Suntem specializaţi în următoarele tipuri de informaţii:

  • Proiecte de investiţii (din Bucureşti şi de pe întreg cuprinsul ţării) pentru clădiri rezidenţiale, clădiri civile şi industriale, infrastructură;
  • Finanţarea proiectelor (fonduri europene, bugete de stat şi locale, mari investitori);
  • Consiliere pentru beneficiari (sfaturi în alegerea produselor/materialelor; proiecte de casă, devize, preţuri ale materialelor/serviciilor, materiale şi tehnologii noi, etc);
  • Tendinţe în construcţii, arhitectură, amenajări;
  • Oportunităţi de piaţă.

Editor

Revista "Bursa Construcţiilor" face parte din Grupul de Presă BURSA, fondat în 1990.

Ştirile zilei

Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Smart City

Fotoreportaj

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Legea

Internaţional