Revista
BURSA Construcţiilor

Vreţi să fiţi la curent cu proiectele iniţiate sau în dezvoltare pe întreg cuprinsul ţării? Care sunt planurile autorităţilor locale în ceea ce priveşte investiţiile în construcţia de locuinţe, spaţii comerciale şi de birouri, infrastructură?

Vreţi să aflaţi noutăţile pe piaţa materialelor de construcţie?

Peste optzeci de pagini cu informaţii utile în revista "Bursa Construcţiilor"!

În exclusivitate - devize pe proiect, preţurile medii ale materialelor şi serviciilor de construcţii.

Aflaţi care sunt cele mai bune plasamente imobiliare ! Ce şi unde se va construi, care sunt proiectele în curs de execuţie şi toate informaţiile necesare unui investitor pe piaţa imobiliară (preţuri, tendinţe din Bucureşti şi din întreaga ţară).

Locuinţe

Piaţa Imobiliară

Proiecte

Amenajări

Materiale

Plăci de ciment Aquapanel

Bursa Construcţiilor 1 / 2008 /

Sistemele Aquapanelcompletează paleta soluţiilor uscate în domeniul construcţiilor pe care grupul Knauf o oferă în România.

Preţuri

Finanţare

Investiţii

Consilier

Legea

Reglementări privind parcărileAsigurarea numărului minim de locuri de parcare pentru noile construcţii şi amenajări autorizate pe teritoriul municipiului Bucureşti

Bursa Construcţiilor 1 / 2008 /

vând în vedere faptul că, inexistenţa unui număr suficient de locuri de parcare la nivelul Municipiului Bucureşti reprezintă o problematică acută curentă, atât a autorităţilor cât şi a societăţii civile, precum şi faptul că această lipsă are ca urmare îngreunarea traficului pe arterele de circulaţie ale Capitalei, au fost adoptate de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti Hotărârea nr. 66/06.04.2006 şi normele metodologice de aplicare.

Arhiva Revistei
BURSA Construcţiilor